Echo: Natáčení příběhu hluché Marvel hrdinky začalo

Echo: Natáčení příběhu hluché Marvel hrdinky začalo | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 3 obrázky
Vrátí se znovu na scénu Kingpin a Daredevil?

V minisérii Hawkeye se nám na přelomu roku představila Maya Lopez, alias Echo. Ostrá bojovnice, která dělala špinavou práci pro padoucha Kingpina, než se dozvěděla, že to byl právě on, kdo je zodpovědný za smrt jejího otce. Postava se od všech ostatních komiksových hrdinů liší tím, že je neslyšící.

Už během natáčení Hawkeye vyšlo najevo, že Echo dostane vlastní spin-off. Producentka Trinh Tran vysvětluje, že jednoduše kvůli tomu, že herečka Alaqua Cox udělala na Marvel opravdu velký dojem. Charismatická Alaqua prokázala, že si s akční rolí poradí navzdory tomu, že jí chybí pravá noha. A navzdory tomu, že nemluví, dokázala být ve svých scénách patřičně výrazná.

Právě to, čím se liší samotná Echo, bude minisérii oddělovat od konkurence jako celek. Konkrétně bylo najato několik neslyšících scenáristů, kteří snad budou schopní zachytit nějakým vypravěčsky zajímavým způsobem Mayin svět. Vedle toho byli najatí také scenáristé s kořeny mezi původním obyvatelstvem Severní Ameriky. Postava Echo pochází v komiksech z národa Čejenů, takže to vypadá, že seriál bude zkoumat tenhle kulturní aspekt jejího života.

Neustále se také šušká o tom, že širší fanouškovskou základnu by si seriál mohl získat návratem starých oblíbených postav. Konkrétně se každou chvíli objeví zvěst, že by v sérii měli vystoupit Vincent D'Onofrio jako Kingpin a Charlie Cox jako Daredevil. Ani u jednoho zatím návrat nebyl potvrzený, nicméně tahle možnost zní celkem uvěřitelně. Kingpin se v Hawkeyeovi loučil právě konfrontací s Mayou. Asi nikdo nevěří tomu, že by byl mrtvý a tím pádem spolu mají nevyřízené účty. Jak už také víme, Wilson Fisk hrál během Mayina dospívání důležitou roli. Daredevil už se stačil vrátit ve snímku Spider-Man: Bez domova, s Kingpinem je úzce spjatý a s Echo je často spojován v komiksech. Jak už ale bylo řečeno, na oficiální potvrzení návratu kteréhokoliv z pánů zatím stále čekáme.

Hlavní scenáristkou série je Marion Dayre, jež v minulosti pracovala především na Volejte Saulovi. K té se přidali dva neslyšící autoři, Shoshannah Stern (Lovci duchů) a Josh Feldman (This Close). Dalšími scenáristy jsou Bobby Wilson (Rutherford Falls, Reservation Dogs), Rebecca Roanhorse (ta momentálně píše s Echo komiks) a dále Kaitlyn Jeffers, Steven Paul Judd a Jason Gavin. Dřívější zkušenosti u Marvelu pak mají Ken Kristensen (Punisher) a Dara Resnik (Daredevil) a doplňuje je ještě Jessica Mecklenburg (Stranger Things). O režisérech zatím mnoho informací nemáme, nicméně jednou ze zúčastněných by měla být Sydney Freeland (Reservation Dogs).

Natáčení čerstvě začalo v americké Atlantě a okolí, točit se bude až do srpna. Štáb na place vystřídal tým, který tam točil Werewolf by Night a už má hotovo.

Titulní foto je ilustrační: Echo v minisérii Hawkeye

Zdroje: Marion Dayre, Marion Dayre II, Murphy's Multiverse

Galerie: 4

Echo: Natáčení příběhu hluché Marvel hrdinky začalo | Fandíme filmu Echo: Natáčení příběhu hluché Marvel hrdinky začalo | Fandíme filmu Echo: Natáčení příběhu hluché Marvel hrdinky začalo | Fandíme filmu Echo: Natáčení příběhu hluché Marvel hrdinky začalo | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu