Rychle a zběsile 10: Jedna postava málem byla vynechána

Rychle a zběsile 10: Jedna postava málem byla vynechána | Fandíme filmu
Universal Pictures
Vin Diesel se rozhodl, že jedna z tradičních postav nesmí chybět. Kdo všechno je zatím potvrzený?

Jak už jsme vás informovali, natáčení Rychle a zběsile 10 začalo. Veřejnost o tom zpravil producent a představitel hlavní role Vin Diesel. Ten záhy přidal další zajímavost. Ve filmu málem chyběla Mia Toretto (Jordana Brewster). Sestra Dominica Toretta.

Diesel na svém Instagramu vzkázal, že v první verzi scénáře, kterou dostal, Mia jednoduše nebyla. Z toho prý byl herec tak zklamaný, že si nedokázal představit, jak by mohl pokračovat. Údajně to byla Vinova dcera, kdo režiséru Justinu Linovi řekl, že bez Miy Rychle a zběsile 10 prostě být nemůže.

A tak herečka nakonec ve filmu nechybí. K tomu se nabízí hned několik komentářů. S tímhle vědomým by asi nikoho nepřekvapilo, kdyby byla postava do filmu dodatečně přilepená, jako se to už v minulosti stalo. Také se zdá, že Mia původně měla chybět z rozhodnutí režiséra. Máme se snad připravit na další zákulisní tvůrčí spory? A musí se nechat, že vynechání Miy by dávalo smysl. Od té doby, co zemřel Paul Walker, v sérii chybí jeho Brian O'Conner. A je prostě zvláštní, když on zůstává sedět na zadku, zatímco jeho žena jde do akce. V Rychle a zběsile 9 to ještě dávalo jakýs takýs smysl, protože bylo třeba se postarat o Miina bratra, ale jinak se zdá, že by se měli misí účastnit buď Brian i Mia, nebo nikdo. Když dorazí jeden z nich, je to divné. V minulosti se také různě spekulovalo o tom, že by Brian mohl v některém z budoucích pokračování vystupovat díky digitálním trikům. Pokud však v Rychle a zběsile 10 neměla původně vystupovat ani Mia, tak nejspíš nemůžeme prozatím počítat ani s Brianem.

Brewster taktéž na svém Instagramu sdílela zprávu, že natáčení začalo a otagovala v příspěvku svoje kolegy. Kromě ní a Diesela jsou uvedení Michelle Rodriguez (Letty), Ludacris (Tej), Tyrese Gibson (Roman), Nathalie Emmanuel (Ramsey), Charlize Theron (Cipher) a Jason Momoa a Brie Larson – dva nové přírůstky obsazení.

Několik lidí v postu otagováno není. Možná to vůbec nic neznamená, protože chybí například Daniela Melchior, o níž s jistotou víme, že byla nově do série obsazena. Ale třeba se máme začít bát, že ve snímku budeme některé postavy zkrátka postrádat. V příspěvku Brewster chybí Sung Kang, alias Han. Ten byl alespoň v minulosti se snímkem spojovaný, nicméně, kdo zatím ve výčtech obsazení zcela chyběl, jsou Jason Statham a John Cena. Cena posledně hrál Jakoba Toretta, Domova bratra. V závěru devítky zůstal Jakob živý a na svobodě, takže se ještě může vrátit. Ale že by se tak stalo už v desítce to nám zatím nikdo neslíbil. A Deckard Shaw (Statham) v titulkové scéně předchozího filmu konečně stanul tváří v tvář Hanovi a vypadalo to, že se jejich vztah nějak rozuzlí. Avšak zatím nepadla sebemenší zmínka o tom, že by se Statham měl v desítce vrátit. Bude se tedy na fanoušky požadovanou „spravedlnost pro Hana“ čekat dál?

Kdo všechno nakonec v Fast X vystoupí? To se ještě uvidí, prozatím můžeme s jistotou přivítat zpátky Miu.

V Rychle a zběsile 10 mají vystupovat Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludarcis, Sung Kang, Charlize Theron, Daniela Melchior, Brie Larson a Jason Momoa. Režíruje opět Justin Lin, který je podepsaný pod díly 3-6 a 9. Datum premiéry je momentálně ohlášené na 18. května 2023.

Titulní foto je ilustrační: Rychle a zběsile 9

Zdroj: Vin Diesel, Jordana Brewster

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest