Bez krve: Angelina Jolie chystá příběh válečné pomsty

Bez krve: Angelina Jolie chystá příběh válečné pomsty | Fandíme filmu
Warner Bros.
V tarantinovském příběhu pomsta plodí pouze další pomstu.

Angelina Jolie dlouholetou úspěšnou hollywoodskou herečkou, která má Oscara, několik blockbusterových sérií a loni se nakonec přidala k Marvelu. Vedle herecké kariéry začala před dekádou ještě režírovat. Její filmy nejsou přijímány nějak nadšeně, ale lze ocenit, že si alespoň zkouší vybírat důležitá, válečná témata. Do válečného kontextu zatím situovala všechny svoje filmy (krom podivně osobního U moře) a válečného konflitku se bude dotýkat i chystaná novinky Bez krve (Without Blood).

Snímek vychází z románu Alessandra Baricca a při čtení jeho synopse se člověk skoro musí ptát, zda se filmem neinspirovali Tarantinovi Hanebný parchanti. Úvod knihy se odehrává v nespecifikované zemi, krátce po válce. Nenávist z lidí ještě nevyprchala a na statek přicházejí čtyři muži s puškami, aby zabili majitele. Během krvavého útoku zahynou farmář i jeho syn. Zachrání se však malé děvče, jež se schová ve sklepě pod kuchyní. Nejmladší člen trestné výpravy se nad dívkou smiluje a ušetří ji. O 52 let později se přeživší události znovu setkávají a zdá se, že dojde k definitivnímu zúčtování.

O snímku zatím nevíme mnoho bližšího. Jolie film zrežíruje a zprodukuje, točit se má v květnu v Itálii. Jolie snímek připravuje se společností Fremantle, s níž uzavřela několikaletou smlouvu o spolupráci. Společně budou připravovat filmy, seriály i dokumenty s mezinárodním záběrem a inteligentními tématy. Jolie jednotlivé projektu může pouze produkovat, ale také je může režírovat, nebo v nich může hrát.

Foto je ilustrační: Angelina Jolie ve filmu Those Who Wish Me Dead

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest