Zase nepoužitelní: Akční komedie z Netflixu je tu s novou ukázkou

Zase nepoužitelní: Akční komedie z Netflixu je tu s novou ukázkou | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Omar Sy z Lupina a Nedotknutelných hláškuje a řídí rychlá auta při velkém vyšetřování.

Začátkem května přinese Netflix něco pro příznivce akčních parťáků, kteří jeden na druhém nenechají nit suchou. Omar Sy z Lupina a Laurent Lafitte hrají ve snímku Zase nepoužitelní (The Takedown) bývalé kumpány, kteří spolu momentálně příliš nevycházejí, ale musejí spojit síly, pokud mají vyšetřit obchod s drogami ve Francouzských Alpách.

Nová upoutávka rozhodně nepřevrátí Hollywood vzhůru nohama, nicméně to na první pohled vypadá, že žánrové škatulky Zase nepoužitelní naplní naprosto spolehlivě. Rvačky, honičky, tu a tam suchá hláška, vzájemné dobírání obou hrdinů i jejich klukovské soupeření o pozornost kolegyně, která je k jejich případu přidělena. To jsou prostě tradiční ingredience podobných akčních jednohubek.

Novinka je pokračováním snímku Nepoužitelní z roku 2012. Režéruje Louis Leterrier (Kurýr, Utržený ze řetězu, Podfukáři), Syova parťáka Françoise hraje Laurent Lafitte, jejich novou kolegyni Alice Izïa Higelin. Netflix novinku nabídne od 6. května.

Policisté Ousmane Dikité a François Monge se jeden od druhého liší úplně ve všem. Kdysi dávno pracovali společně, ale pak se rozdělili. Jejich cesty se po letech opět setkávají u společného vyšetřování, jež je zavádí do Francouzských Alp. Tam mají vyšetřit zdánlivě obyčejný obchod s drogami, který se však šeredně zvrhne.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Zase nepoužitelní: Akční komedie z Netflixu je tu s novou ukázkou | Fandíme filmu Zase nepoužitelní: Akční komedie z Netflixu je tu s novou ukázkou | Fandíme filmu Zase nepoužitelní: Akční komedie z Netflixu je tu s novou ukázkou | Fandíme filmu Zase nepoužitelní: Akční komedie z Netflixu je tu s novou ukázkou | Fandíme filmu Zase nepoužitelní: Akční komedie z Netflixu je tu s novou ukázkou | Fandíme filmu Zase nepoužitelní: Akční komedie z Netflixu je tu s novou ukázkou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest