Wonder Twins: Noví superhrdinové umí měnit svou podobu

Wonder Twins: Noví superhrdinové umí měnit svou podobu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Archie z Riverdale bude mimozemským kamarádem Justice League. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Projekt byl po čase zrušený. Souvisí to zřejmě s tím, že studio Warner Bros. definitivně přebírá společnost Discovery a nové vedení se po nákladném zakoupení Warneru snaží ušetřit a šéf společnosti David Zaslav se zavázal, že seškrtá v nákladech 3 miliardy dolarů. Wonder Twins měla stát 75 milionů dolarů, což na film určený výhradně pro stream rozhodně není málo.

Původní zpráva z 16. 4.: Zrovna včera jsme tu měli zprávu o tom, že nový nejvyšší šéf čerstvě sloučené mega korporace Warner Bros. Discovery by si přál, aby jeho podřízení z DC Films věnovaly větší péči Supermanovi. Tedy celosvětově možná vůbec nejznámějšímu superhrdinovi. Nu...o Supermanovi sice pro vás žádné novinky nemáme, ale zato se dočkáme filmu s Wonder Twins.

Že netušíte, o koho se jedná? Toho jsou si v DC zřejmě vědomí a nejspíš to bude jeden z důvodů pro to, že se film nechystá pro kina, ale pouze pro streamovací službu HBO Max. Role superhrdinských sourozenců dostali KJ Apa (Riverdale) a Isabel May (1883). Snímek jako svou prvotinu zrežíruje Adam Sztykiel, který jako scenárista pracoval na snímcích Black Adam, Rampage Ničitelé nebo Scoob! Natáčet se má letos v létě v americké Atlantě.

Sourozenecká dvojka Zan a Jayna se poprvé představila v 70. letech v rámci animovaného seriálu. Později pronikla i do komiksů. Sourozenci pocházejí z planety Exxor, odkud přicházejí na Zemi, aby zdejší hrdiny varovali před blížícím se padouchem Graxem, který chce Zemi zničit. Na naší planetě dvojice chodí na gothamskou střední školu a oba dva předstírají, že jsou výměnní studenti ze Švédska. Schopnosti obou dvou se napříč historií trochu lišily. Jayna se někdy může měnit ve zvířata, jindy prakticky v cokoliv živého. Zan se někdy může měnit na různé podoby vody, jindy na cokoliv neživého. Nadlidské síly mohou sourozenci užívat tehdy, pokud se společně sejdou a dotykem rukou síly aktivují.

Titulní foto je ilustrační, vidíte na ní verzi Wonder Twins, která se před lety objevila v seriálu Smallville.

Zdroje: Wall Street Journal, Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest