Nový majitel chystá přestavbu DC filmu

Nový majitel chystá přestavbu DC filmu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Supermanova stáj má být do budoucna více provázaná. Najde vlastního „Feigeho“?

Společnost Discovery koupila za 43 miliard WarnerMedia, tedy obří multimediální firmu, do které spadají především filmoví Warner Bros. Teď byl obchod konečně posvěcený úřady a Discovery bude chtít svoji investici zúročit. Podle informací serveru Variety firma zjišťuje, jak by se dalo přenastavit (zefektivnit) fungování DC Entertainment, které pod WarnerMedia patří.

Šéf celého konglomerátu David Zaslav by údajně DC rád daleko více provázal. Všechny součásti komiksové značky musejí daleko více spolupracovat – filmy, seriály i komiksy. Zaslav údajně dokonce už před sloučením Discovery s Warnerem začal hledat někoho, kdo by mohl celé DC vést, jako Kevin Feige vede Marvel. Akorát s tím rozdílem, že Zaslav prý nehledá primárně kreativního ředitele ale byznysového, který dokáže, aby všechny jednotlivé součásti DC spolupracovaly ve vzájemné harmonii.

Zaslavovi chybí kreativní ucelenost a nějaké strategické plánování v rámci značky. Nový šéf například nechápe, proč tak známá postava jako Superman momentálně leží ladem. Naopak se mu líbí, když se daří využít i méně zjevné figury, jako je třeba Joker. Ještě se uvidí, co bude s Walterem Hamadou, který má jako šéf DC Films smlouvu do konce roku 2023. Mělo by vznikat víc DC videoher a obecně víc DC adaptací, protože je levnější zpracovat vlastní postavy, než platit práva za nákup cizích značek.

V samotném závěru Variety uvádí příklady několika chystaných celovečeráků a na seznamu je opět i Wonder Woman 3, o níž v minulosti panovaly jeden čas lehké pochybnosti.

Foto: DC Film/Warner

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest