Láska, lži a krvácení: Kristen Stewart v romantickém thrilleru z prostředí kulturistiky

Láska, lži a krvácení: Kristen Stewart v romantickém thrilleru z prostředí kulturistiky | Fandíme filmu
20th Century Studios
Herečka proslavená Stmíváním se vypraví mezi naolejované hory svalů.

Robert Pattinson není toporný upír, ale herec mnoha tváří. V The Batmanovi to snad měla příležitost zaznamenat i širší divácká obec, která se třeba do té doby vyhýbala Robertovým artovějším projektům. Stejnou nápravu reputace by si zasloužila neméně talentovaná Kristen Stewart, která si taktéž vybírá značné množství velice zajímavých rolí, v nichž je opravdu dobrá. Ačkoliv také u ní platí, že jde často o snímky cílené spíše na klubové a festivalové publikum.

Naposledy zářila ve Spencer, skoro až hororovém zpracování jednoho víkendu ze života princezny Diany. Brzy ji uvidíme v Crimes of the Future, další sci-fi šílenosti Davida Cronenberga. A teď dostala roli v chystaném Love Lies Bleeding (Láska, lži a krvácení). Jde o romantický thriller, zasazený do světa kulturistiky.

Pokud byste čekali, že Kristen projde nějakou výraznou fyzickou transformací, tak si nejspíš musíte nechat zajít chuť. Stewart dostala roli zamilované ženy, která má potřebu ochraňovat svoji partnerku. Ta se snaží uspět ve světě soutěžní kulturistiky a snímek by nám zároveň měl ukázat, jak velkou daň si úspěch v tomto odvětví vybírá. Máme čekat romantický příběh poháněný egem, touhou a americkým snem.

Momentálně se hledá představitelka druhé hlavní role, kdy by filmaři rádi pokud možno našli nějakou herečku (nebo amatérku s hereckými vlohami), která bude mít autentickou životní zkušenost s kulturistikou (a zároveň samozřejmě uvěřitelnou chemii se Stewart).

Snímek připravuje režisérka Rose Glass, podepsaná pod kriticky skvěle přijatý horor Svatá Maud. Scénář společně s ní píše Weronika Tofilska, jež se podílela jako režisérka na seriálech Hanna či Jeho temné esence.

Titulní foto je ilustrační

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest