Fantastická zvířata 3: Ještě jeden závěrečný trailer vás zkouší zlákat do kina

Fantastická zvířata 3: Ještě jeden závěrečný trailer vás zkouší zlákat do kina | Fandíme filmu
Warner Bros.
První odhady tržeb nejnovější „potterovky“ nejsou zrovna růžové.

Nejnovější snímek z čarodějnického světa Harryho Pottera dorazil do našich kin. Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství jsou k vidění prakticky v libovolném čase v každém multiplexu a tak je jen na vás, jestli na film chcete vyrazit nebo ne. Rozhodování vám může ulehčit naše recenze nebo nejnovější trailer, který byl ještě na poslední chvíli zveřejněný.

Nicméně pozor, tahle upoutávka už toho vyzrazuje opravdu hodně, nechybí i momenty z úplného vyvrcholení filmu. Jasně, v rychle nastříhaném sledu chybí situacím kontext, nicméně v traileru se viditelně rozuzlí kupříkladu jedna příběhová zákruta, která začala už v závěru minulého filmu! Níže potom najdete ještě jedno video, jež blíže představuje novou postavu, profesorku Lally Hicks (Jessica Williams), což je shodou okolností možná vůbec nejsympatičtější charakter celého snímku.

Film je od začátku týdne postupně uváděný na řadě mezinárodních trhů a předpokládá se, že by za úvodní víkend mohla Brumbálova tajemství utržit 50 milionů dolarů. Je pravda, že s mezinárodní premiéry se špatně porovnávají, když je pokaždé snímek uvedený v trochu jiné kombinaci zemí (a tentokrát některé trhy limituje COVID), nicméně stejně jde o opravdu výrazný sešup oproti předchozím dvěma dílům série, které při mezinárodní premiéře šly oba přes stovku. Upřímně řečeno, pokud by to mělo signalizovat pro Fantastická zvířata 3 celkově slabé tržby, pak by se fanoušci měli začít trochu obávat o další budoucnost stále nedokončené ságy.

Profesor Albus Brumbál ví, že se mocný černokněžník Gellert Grindelwald snaží získat nadvládu nad čarodějnickým světem. Ví, že sám ho nedokáže zastavit. Proto svěří maziologovi Mloku Scamanderovi vedení neohrožené skupiny čarodějů, čarodějek a jednoho statečného mudlovského pekaře, kteří se společně vydávají na nebezpečnou misi. Na ní se setkají se starými známými i dosud nepoznanými fantastickými zvířaty a s rostoucími zástupy Grindelwaldových přisluhovačů. Jak dlouho se však dokáže Brumbál držet stranou, když je tolik v sázce? V hlavních rolích Jude Law, Eddie Redmayne, Mads Mikkelsen, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, Jessica Williams, William Nadylam a Katherine Waterston. Režíruje David Yates. Film bude uvedený do českých kin 7. dubna.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu