365 dní: Ten den: Pokračování erotického hitu už brzy dorazí na Netflix

365 dní: Ten den: Pokračování erotického hitu už brzy dorazí na Netflix | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Pusťte si trailer pro pokračování erotického snímku, v němž všechno zkomplikuje milostný trojúhelník.

Ze snímku 365 dní se stal regulérní hit. Film neměl velký rozpočet a na Netflixu na něj diváci díky erotickému podtónu letěli jak mouchy na lep. Původem polská záležitost pojednávala o italském mafiánovi, který unese sexuálně frustrovanou hrdinku a hodlá ji rok držet pod zámkem, dokud se do něj dotyčná nezamiluje. Prostě takový ten běžný sen každé nespokojené ženy. Snímek je označován jako polská odpověď na Padesát odstínů šedi a ačkoliv recenze byly mizerné, divácký zájem stačil na to, aby vzniklo pokračování nazvané 365 dní: Ten den.

To Netflix divákům přinese už 27. dubna. Podle synopse se Laura (Anna Maria Sieklucka) a Don Massimo (Michele Morrone) vracejí a jsou „žhavější než kdykoliv předtím“. Znovushledání páru komplikují Massimovy rodinné vazby a tajuplný muž, který Lauře vstupuje do života, aby za jakoukoliv cenu získal její srdce i důvěru.

Nemá si cenu cokoliv nalhávat. Tahle filmová série pravděpodobně má svoje fandy, kteří přesně vědí, co od pokračování očekávat a to nejspíš také dostanou. My ostatní můžeme v traileru pozorovat stupidní dialogy a nepřesvědčivé herce, kteří ale mají dostatečně atletické figury na to, aby vypadali dobře v erotických scénách a zapadali do prostředí exotiky a luxusu.

Na scénáři se podílela autorka předlohy (jež u nás vyšla pod názvem Ten den) Blanka Lipińska. Anotace knižní předlohy je následující: Život Laury Bielové na Sicílii začíná připomínat pohádku. Velkolepá svatba, manžel, který pro ni udělá cokoli na světě, těhotenství, spousta darů a nepředstavitelný luxus: sluhové, drahá auta, přímořské rezidence. Všechno by bylo perfektní, nebýt toho, že všude kolem jsou jen samí gangsteři, ve vzduchu se neustále vznáší nějaký blíže neurčený zločin, někdo se ji každou chvíli pokouší unést a zavraždit a nejlepší kamarádka Olga ji slepě následuje, kamkoli se Laura hne. Být manželkou nejnebezpečnějšího muže na Sicílii má jisté důsledky a přesvědčit se o tom bude pro Lauru velmi bolestná záležitost…

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 10

365 dní: Ten den: Pokračování erotického hitu už brzy dorazí na Netflix | Fandíme filmu 365 dní: Ten den: Pokračování erotického hitu už brzy dorazí na Netflix | Fandíme filmu 365 dní: Ten den: Pokračování erotického hitu už brzy dorazí na Netflix | Fandíme filmu 365 dní: Ten den: Pokračování erotického hitu už brzy dorazí na Netflix | Fandíme filmu 365 dní: Ten den: Pokračování erotického hitu už brzy dorazí na Netflix | Fandíme filmu 365 dní: Ten den: Pokračování erotického hitu už brzy dorazí na Netflix | Fandíme filmu 365 dní: Ten den: Pokračování erotického hitu už brzy dorazí na Netflix | Fandíme filmu 365 dní: Ten den: Pokračování erotického hitu už brzy dorazí na Netflix | Fandíme filmu 365 dní: Ten den: Pokračování erotického hitu už brzy dorazí na Netflix | Fandíme filmu 365 dní: Ten den: Pokračování erotického hitu už brzy dorazí na Netflix | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest