Black Panther 2: Potkáme ve filmu dalšího hrdinu?

Black Panther 2: Potkáme ve filmu dalšího hrdinu? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
S jistotou se vrací další známá postava z jedničky.

Ve snímku Black Panther: Wakanda Forever bude chybět zesnulý představitel krále T‘Chally – Chadwick Boseman. Marvel nicméně do filmu zařadil celou řadu dalších superhrdinů. Vůbec poprvé se nám kupříkladu představí Riri Williams alias Ironheart (Dominique Thorne) a Namor (Tenoch Huerta). A vrátit by se mohl jeden starý známý.

Anthony Mackie na oscarovém červeném koberci začal vykládat o tom, jak se byl podívat na natáčení Wakanda Forever. Neopomněl dodat, že snímek bude opravdu úžasný. Když se jej herečka Laverne Cox zeptala, zda si v něm také zahrál, tak chvíli zaváhal, než řekl že nikoliv a fanoušci samozřejmě okamžitě začali spekulovat o tom, že jej ve filmu uvidíme. Zatím v žádném případě Mackieho účast nemůžeme potvrdit, ale dávalo by to smysl, kdyby po událostech The Falcon and The Winter Soldier do Wakandy zajel poděkovat za svůj nový kapitánský oblek z vibrania, co říkáte?

A pak je tu ještě jeden potenciální herecký přídavek. Daniel Kaluuya v prvním filmu hrál W'Kabiho, T'Challova nejlepšího přítele, který však krále zradí a postaví se za Killmongera. O tom, zda se vrátí nebo nevrátí v pokračování jsme mnoho neslyšeli. Ještě v dubnu 2021 Daniel tvrdil, že o pokračování nic neví. Magazín Variety loni v červenci napsal, že se herec „pravděpodobně“ vrátí, ačkoliv nebylo v tu chvíli zcela zřejmé, zda autor článku návrat W'Kabiho prostě očekává, anebo vychází z nějaké zákulisní informace.

Teď to vypadá, že jeho návrat definitivně potvrdila kostymérka Stacy Caballero, která si do svého online profilu napsala, že na snímku Black Panther: Wakanda Forever pomáhala s kostýmy Lupity Nyong’o (Nakia), Angely Bassett (Ramonda) a právě Daniela Kluuyy. Uvidíme, jakou úlohu bude mít zrádce krále v novém příběhu.

Snímek Black Panther: Wakanda Forever opět režíruje Ryan Coogler, jenž také znovu napsal scénář spolu s Joem Robertem Colem. Měli by se vrátit všichni žijící představitelé hlavních rolí z prvního filmu, zřejmě tedy Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Lupita Nyong’o, Florence Kasumba, Angela Bassett, Daniel Kaluuya a Martin Freeman. Nově je doplní Domonique Thorne jako Riri Williams, Tenoch Huerta jako Namor, Mabel Cadena jako Namora a Michaela Coel v dosud neodhalené roli. Datum premiéry je stanovené na 10. listopadu 2022.

Titulní foto je ilustrační, z filmu Black Panther

Zdroje: Stacy Caballero, Oscar

Galerie: 3

Black Panther 2: Potkáme ve filmu dalšího hrdinu? | Fandíme filmu Black Panther 2: Potkáme ve filmu dalšího hrdinu? | Fandíme filmu Black Panther 2: Potkáme ve filmu dalšího hrdinu? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest