7 dní: Pandemie donutí dvojici bez vzájemných sympatií ke společnému bydlení

7 dní: Pandemie donutí dvojici bez vzájemných sympatií ke společnému bydlení | Fandíme filmu
Cinedigm
Zobrazit další 2 obrázky
Pusťte si trailer nové romantické komedie.

Už tu byla řada snímků, které se během pandemie natáčely nebo se ji pokoušely reflektovat. Pokud nicméně žádný zásadní film neopomíjím, tak jsme tu zatím neměli romantickou komedii, která by byla do období nejhlubší pandemie zasazená.

Snímek 7 days (7 dní) pojednává o Ravim a Ritě, dvojici, která se společně setkává na rande dopředu domluveném jejich konzervativními indickými rodiči. Schůzka není ani pro jednoho nikterak příjemná, avšak pandemické okolnosti dvojici donutí, aby žila týden společně. Jak už to tak v podobných snímcích bývá, dvojice je naprosto nesourodá. Ravi se více méně snaží následovat indickou tradici, zatímco Rita ji pouze tiše trpí, aby se nemusela postavit rodině. On je hodný synek, co vše dělá podle pravidel, ona je tak trochu povaleč, co se nehodlá životem příliš stresovat. Kdo si nemyslí, že v sobě pár nakonec najde zalíbení, zřejmé neviděl dost romantických komedií.

V hlavních rolích vystupují Karan Soni (Deadpool, Vždycky budeš moje možná) a Geraldine Viswanathan (Kazišuci, Špatné vychování), kteří se velmi dobře znají už z komediálního seriálu Nebe s.r.o. Snímek vznikl v produkci bratrů Duplassových, jako režisér je pod filmem podepsaný Roshan Sethi. Ten také napsal scénář, společně se Sonim. Zprávy o českém uvedení zatím nejsou, budeme si tedy nejspíš muset počkat na VOD premiéru.

Podklady a foto: Cinedigm

Galerie: 3

7 dní: Pandemie donutí dvojici bez vzájemných sympatií ke společnému bydlení | Fandíme filmu 7 dní: Pandemie donutí dvojici bez vzájemných sympatií ke společnému bydlení | Fandíme filmu 7 dní: Pandemie donutí dvojici bez vzájemných sympatií ke společnému bydlení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest