Jim Carrey říká, že končí s kariérou

Jim Carrey říká, že končí s kariérou | Fandíme filmu
Warner Bros.
Hvězdný představitel Ace Ventury či Blbého a blbějšího už se cítí kariérně uspokojený.

Legendární filmový komik Jim Carrey je momentálně k vidění v kinech jako doktor Robotnik v Ježku Sonicovi 2. Přitom dává nejrůznější rozhovory a jeden poskytl také magazínu Access Hollywood. V interview novinářku šokoval, když prohlásil, že chce ukončit kariéru.

Řeč byla úplně o něčem jiném a najednou Jim říká „…nicméně se chystám do [hereckého] důchodu.“ Redaktorka se jej zeptala, zda to myslí vážně a Carrey ji ujistil, že myslí. Připustil, že kdyby mu někdy v budoucnosti na stole přistál geniální scénář, u něhož by měl pocit, že může něco důležitého sdělit světu, tak by své rozhodnutí možná ještě přehodnotil. Ale v tuhle chvíli si dá od herectví přinejmenším velkou pauzu. Chce se věnovat malování, svému duchovnímu životu a zábavě. Domnívá se, že už profesně dosáhl všeho, čeho dosáhnout chtěl.

Je pravdou, že v posledních letech už Carrey nebyl v kinech tak často k vidění, jako dřív. Pravidelně vystupoval v seriálu K smíchu, jinak ale od roku 2016 hrál jen v Ježkovi Sonicovi 1 a 2. V 90. letech byl Jim hvězdou nejvyšší svítivosti. Jeho fyzický styl humoru fanoušci milovali, v kinech sázel hit za hitem a bral astronomické výplaty.

Prorazil v roce 1994 díky Masce, pak v těsném sledu přišli Blbý a blbější a Ace Ventura: Zvířecí detektiv. Následovaly snímky Batman navždy, Ace Ventura 2: Volání divočiny, Cable Guy, Lhář, lhář, Truman Show a Muž na Měsíci. Po přelomu letopočtu ještě Jimova největší sláva přetrvával spolu se snímky Já, mé druhé já a Irena, Božský Bruce, Věčný svit neposkvrněné mysli nebo Yes Man. V roce 2011 přišel katastrofický snímek Pan Popper a jeho tučňáci a od té doby už Jim (ve filmové oblasti) nenatočil nic, co by stálo za řeč. Fanoušci by si určitě přáli, aby za kariérou udělal výraznější tečku, než je záporácké blbnutí v Ježku Sonicovi, takže nezbývá než doufat, že ten zlatý scénář skutečně přijde.

Titulní foto: Carrey ve filmu Ace Ventura

Zdroj: Access Hollywood

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest