Jak sledovat Oscary 2022

Jak sledovat Oscary 2022 | Fandíme filmu
Academy of Motion Picture Arts and Sciences
Kde a v kolik lze sledovat předávání a červený koberec, co najdete u nás na webu.

V noci z neděle 27. března na pondělí 28. března se budou předávat 95. ceny Akademie filmového umění a věd, známé také jako Oscary. Kdykoliv si nás v pondělí ráno otevřete, výsledky pro vás budeme mít k dispozici. Samozřejmě ale také můžete celé předávání sledovat živě.

Oscarovou noc můžete strávit přímo s námi. Od jedné hodiny v noci budeme postupně aktualizovat kompletní seznam vítězů u nás na webu a průběžně budeme výsledky sdílet na Instagramu. Během pondělí pro vás připravíme také komentář.

Kdybyste chtěli sledovat přenos na vlastní oči, tak se připravte na druhou hodinu ranní. To začíná slavnostní přímý přenos pro veřejnost. Předávání cen mezi jednou a druhou hodinou uvidí diváci přímého přenosu ve zkrácené podobě ze záznamu. Je několik možností, kde ceny sledovat. Nejjednodušší je naladit si přímý přenos na ČT2. Ten je doplněný simultánním překladem a českým komentářem. V minulosti platilo, že Oscary nešlo sledovat v internetovém iVysílání (přes webový prohlížeč na telefonu/počítači/tabletu), ale pouze v klasickém (anténním, satelitním, kabelovém) televizním vysílání. Další možnost sledování divákům v Česku nabídnou v rámci satelitního vysílání německy mluvící stanice ORF1 a PRO7. Pokud chcete mít jistotu, že předávání uvidíte v původním znění, nezbude vám, než si naladit přenos přímo na stanici ABC (přes web, Hulu nebo YouTube TV), ale vysílání poběží pouze ve Spojených státech, takže tahle varianta je dostupná pouze pro diváky s VPN.

Před samotným zahájením běží ještě přenos z červeného koberce, po němž slavnostní hosté přicházejí do sálu. V Česku z koberce vysílá kabelová stanice E! Entertainment. A to už v neděli, od 23:00. Pokud stanici E! nemáte k dispozici, můžete zkusit ještě servery EW.com nebo People.com (případně jejich sociální sítě), které by přenos z koberce měly nabízet také.

Foto: Academy of Motion Picture Arts and Sciences

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu