Blue Beetle: Seznamte se s obsazením nové DC komiksovky

Blue Beetle: Seznamte se s obsazením nové DC komiksovky | Fandíme filmu
Warner Bros.
Superhrdina v mimozemském brnění už teď pomýšlí na pokračování. Film nakonec půjde do kin.

Jeden ze superhrdinských snímků, které se připravují na motivy DC komiksů je Blue Beetle. Film pojednává o mladíkovi, jemuž se na páteř přichytí mimozemský skarabeus, díky kterému získává možnost přivolávat nejrůznější štíty a zbraně. Loni jsme se dozvěděli, že hlavní roli ztvární Xolo Maridueña, teď v březnu se nám obsazení začalo hezky zakulacovat.

Bruna Marquezine byla obsazena jako hlavní ženská postava, Penny, do které je hlavní hrdina zakoukaný. Brazilská herečka dosud vystupovala v lokální produkci. Belissa Escobedo byla obsazena jako mladší sestra hlavního hrdiny Milagro. Belisa byla k vidění v seriálech jako American Horror Story nebo Don't Look Deeper. V blíže neurčené roli se přidal Harvey Guillén, jehož proslavila především komediální série Co děláme v temnotách.

Po nějaké době server The Wrap doplnil, že se k obsazení přidávají další čtyři tváře. Konkrétně George Lopez (Rio) jako hrdinův strýček Rudy, Adriana Barraza (Penny Dreadful: Město Andělů, Babel, Thor) jako Nana, Elpidia Carrillo (Mayans M.C., Predátor, Predátor 2) jako Rocio a Damián Alcázar (Miss Bala) jako Alberto. Zřejmě by to všichni měli být členové hrdinovy rodiny.

Původně měl být Blue Beetle exkluzivně určený pro HBO Max, ale loni v prosinci bylo rozhodnuto, že 17. srpna 2023 bude film uvedený v kinech. Režisér Ángel Manuel Soto pro noviny El Nuevo Día řekl, že se snímek bude odehrávat na chudém předměstí a hrdinou nebude žádný milionář, ale obyčejný kluk, jehož bohatstvím je jeho rodina. Film má bourat stereotypy amerických filmů, které hispánce skoro vždy vykreslují jako migranty, námezdníky nebo gangstery. A už v tuhle chvíli jsou v plánu pokračování, která v případě úspěchu prvního filmu přijdou. Blue Beetlův příběh v „jedničce“ rozhodně nekončí.

Natáčet se má letos v létě v Portoriku.

Původ postavy sahá až do roku 1939, takže je stejně stará jako Batman, nicméně na rozdíl od netopýřího muže, Blue Beetle tehdy ještě nebyl součástí DC. Superhrdina zpočátku vystřídal několik komiksových vydavatelství a až později natrvalo zakotvil u DC. Pod přezdívkou vystupovaly celkem tři postavy – Dan Garret, Ted Kord a Jaime Reyes. Kromě komiksu se Blue Beetle také objevil třeba ve videohře Injustice 2, kde změřil síly s celou plejádou kolegů.

Celovečerní film se zaměří na Reyese, latinsko-amerického středoškoláka, jenž po cestě ze školy s dvojicí nejlepších přátel objeví na opuštěném pozemku polomrtvého skaraba. Brouka si hrdina ze zvědavosti odnese domů a v noci se mu přichytí na páteř, čímž Jaime získá mimozemské brnění, které mu propůjčí rychlost a sílu. Zároveň také může vytvořit zbraně, štíty nebo křídla.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: The Wrap I, II, The Hollywood Reporter, El Nuevo Dia

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest