Tron 3 se podle Jareda Leta stále připravuje

Tron 3 se podle Jareda Leta stále připravuje | Fandíme filmu
Walt Disney Studios
Brzo bychom se mohli dočkat nových podrobností o dalším výletu do virtuálního světa.

Je tu další příspěvek do encyklopedie léta odkládaných filmů. Nedávno jsme psali o Trojčatech nebo nové Vráně. Dnes přišel čas na Trona 3. Různé zprávy o dalším filmu z virtuálního světa Gridu se objevují už prakticky od premiéry Trona: Legacy v roce 2010. Projekt se různě proměňoval, rušil a zase obnovoval. V roce 2017 bylo oznámeno, že namísto plnohodnotného pokračování vznikne restart s Jaredem Letem. Naposledy jsme o novém Tronovi slyšeli v roce 2020, kdy Leto o snímku mluvil na sociálních sítích a vypadalo to, že se natáčení blíží. Od té doby ale najednou bylo ticho po pěšině a na další zprávy se čekalo.

Teď jsou konečně tady. I když jich není mnoho. Jared Leto propaguje novinku Morbius a při té příležitosti se jej server Screen Rant zeptal také na Trona. Herec odpověděl:

Jsem obrovský fanda Trona. S našimi skvělými partnery z Disneyho na něm tvrdě pracujeme. Je tam skvělý kreativní tým. Jsme blíž a blíž, takže kdo ví? Něčeho bychom se mohli dříve či později [dočkat].“

Letovu odpověď lze chápat dvěma způsoby. Buď herec sám doufá, že projekt není zcela zrušený, anebo se nám snaží naznačit, že se brzy dočkáme nějakého bližšího oznámení. Tak či tak minimálně Jared zjevně stále doufá v to, že třetí Tron vznikne.

O projektu víme jen málo. V roce 2017 se udávalo, že nejde o pokračování, ale o restart. Zároveň nový projekt chystal stejný scenárista jako do té doby (Jesse Wigutow) a uvádělo se, že by se film měl jmenovat Tron: Ares. Přičemž právě Area by měl hrát právě Leto a už v předchozí verzi scénáře (projekt přezdívaný jako Tron: Ascension) postava figurovala alespoň ve vedlejší roli. Chystaný Tron tak možná přeci jen na dosavadní dva snímky nějak navazuje. Ale to je samozřejmě v tuhle chvíli ve hvězdách, a pokud se skutečně jednou začne třetí Tron točit, může být do té doby scénář ještě mnohokrát přepsaný. Jako poslední režisér byl se snímkem spojovaný Garth Davis (seriál Na jezeře, Lion), ale kdo ví, zda to stále platí.

Foto je ilustrační ze snímku Tron: Legacy

Zdroj: Screen Rant

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest