Titanic 666: Na slavnou loď čeká hororová plavba

Titanic 666: Na slavnou loď čeká hororová plavba | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Legendární parník znovu vypluje. Na místě původního neštěstí na něj čekají temné síly.

Legendární Titanic asi není třeba představovat. Většina filmových fanoušků jej velice dobře zná, minimálně díky opulentnímu velkofilmu Jamese Camerona. Teď monumentální zaoceánský parník vypluje znovu.

Stane se tak v hororovém snímku Titanic 666. Ten se odehrává 100 let po osudové plavbě potopeného parníku. Tentokrát vyplouvá na svou první cestu loď nazvaná Titanic III. Má se vypravit přímo na místo potopení původního parníku. Nová loď je věrnou replikou té původní, nicméně je vybavena těmi nejpokročilejšími technologiemi, aby bylo zcela vyloučené, že by se mohla potopit. Jakmile ale Titanic III dorazí na místo nehody, začnou se dít na palubě podivné věci. Z hlubin vystoupají temné síly a začnou týrat všechny na palubě. Hrozí, že se velká katastrofa bude opakovat.

Bohužel od snímku nemůžeme čekat žádné velké zázraky, protože jej připravuje produkční společnost The Asylum, proslavená natáčením těch nejlacinějších a nejpitomějších béček a céček, v nichž většinou figurují nějaké obří potvory a zoufale špatné triky. U Titanicu 666 bychom se tak měli připravit na něco obdobného.

V hlavních rolích vystupují: AnnaLynne McCord (Power Book III) jako influencerka, která se na lodi plaví s manželem. Keesha Sharp (Power Book II) jako kapitánka, jež loď vede na místo původního neštěstí. Lydia Hearst (Z Nation) jako černá pasažérka, která chce pomstít zneužívání obětí původního neštěstí. A Jamie Bamber (Battlestar Galactica) jako profesor a sběratel artefaktů z původního Titanicu. Dále hrají Joseph Gatt, Derek Yates, Michael J. Chen, Jhey Castles, Kendall Chappell a Giovannie Espiritu. Režíruje Nick Lyon a scénář napsali Jacob Cooney a Jason White.

Foto je ilustrační - Titanic (1998)

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Titanic 666: Na slavnou loď čeká hororová plavba | Fandíme filmu Titanic 666: Na slavnou loď čeká hororová plavba | Fandíme filmu Titanic 666: Na slavnou loď čeká hororová plavba | Fandíme filmu Titanic 666: Na slavnou loď čeká hororová plavba | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest