Fantastická zvířata 3: Brumbál vs. Grindelwald v nové upoutávce

Fantastická zvířata 3: Brumbál vs. Grindelwald v nové upoutávce | Fandíme filmu
Warner Bros.
Dva mocní čarodějové svádějí intelektuální bitvu. Další upoutávka se zaměřila na zbytek hrdinů.

Nedávno jsme tu měli featurette, který nám blíže představil tzv. „první Brumbálovu armádu“, tedy společenství statečných, kteří se ve snímku Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství postaví temným silám. Teď se objevily dvě další, kratší upoutávky. Jedna se znovu zaměřuje na skupinu hrdinů a dělá si legraci z toho, že tahle nesourodá partička přeci nemůže v boji proti zlu postačovat.

Daleko zajímavější je ale druhé video. V tom se Brumbál (Jude Law) a černokněžník Grindelwald (Mads Mikkelsen) osobně scházejí a napětí ve vzduchu by se dalo krájet. Grindelwald lakonicky hovoří o tom, jak hodlá zničit mudly. Brumbál reaguje klidně, bez přehnaných emocí. Sledujeme souboj dvou velkých myslí. Poprvé v potterovském filmu naplno zazní, že byl Brumbál do Grindelwalda zamilovaný. A scéna se zrcadlem naznačuje, že něco ze zrádného citu v Brumbálovi stále zbylo. Tohle zápolení nebude vůbec jednoduché.

Profesor Albus Brumbál ví, že se mocný černokněžník Gellert Grindelwald snaží získat nadvládu nad čarodějnickým světem. Ví, že sám ho nedokáže zastavit. Proto svěří maziologovi Mloku Scamanderovi vedení neohrožené skupiny čarodějů, čarodějek a jednoho statečného mudlovského pekaře, kteří se společně vydávají na nebezpečnou misi. Na ní se setkají se starými známými i dosud nepoznanými fantastickými zvířaty a s rostoucími zástupy Grindelwaldových přisluhovačů. Jak dlouho se však dokáže Brumbál držet stranou, když je tolik v sázce? V hlavních rolích Jude Law, Eddie Redmayne, Mads Mikkelsen, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, Jessica Williams, William Nadylam a Katherine Waterston. Režíruje David Yates. Film bude uvedený do českých kin 7. dubna.

Podklady a foto: Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest