Madame Web: Do světa komiksu míří hvězda Euforie

Madame Web: Do světa komiksu míří hvězda Euforie | Fandíme filmu
HBO
Nejen Zendaya může být hvězdou spidermanovských komiksovek.

Veleúspěšný seriál Euforie dodá do Hollywoodu další komiksovou herečku. Už před lety do světa Marvelu zamířila Zendaya, hlavní hrdinka seriálového hitu ze života ztrápené mládeže. Teď do komiksového světa dodá Euforie už svého druhého zástupce. Stane se jím Sydney Sweeney, představitelka Cassie. Herečka loni zazářila také v Bílém lotosu a předtím v Ostrých předmětech a Příběhu služebnice. Sydney údajně měla nabídku na několik větších projektů, ale vybrala si právě komiksový film inspirovaný Spider-Manovými komiksy

Sweeney byla obsazena do chystaného snímku Madame Web, nicméně nevíme, do jaké role. Ústřední protagonistku ztvární Dakota Johnson, o Sydney magazín Deadline píše, že byla obsazena „proti ní“. To někdy může znamenat, že je daný herec obsazený jako záporák, ale v jiných případech jde zkrátka o hollywoodskou hantýrku, která nám neříká nic víc než to, že daná osobnost ve filmu (seriálu) hrát bude.

V komiksech je postava Madame Web vykreslená jako postarší, slepá a paralyzovaná žena, již drží při životě podpůrné zařízení, které vypadá jako pavoučí síť. V komiksech se tedy aktivně nezapojuje do akce, ale využívá svoje jasnovidecké schopnosti k tomu, aby radila aktivním superhrdinům. Nejčastěji Peteru Parkerovi nebo jeho dalším pavoučím kolegům. Podle dostupných informací by se proto mohl chystaný filmový projekt „vyvinout v něco jiného“. Kvůli jejím schopnostem se na postavu údajně v produkci pohlíží tak trochu jako na „Doctora Strange studia Sony“.

Snímek režíruje S.J. Clarkson, scénář napsali Matt Sazama a Burk Sharpless. Magazín Deadline, který zprávu o obsazení Sydney Sweeney přinesl, dodává, že předchozí verzi scénáře napsal Kerem Sanga, jenž do té doby psal hlavně romantická dramata.

Titulní foto je ilustrační: Sydney Sweeney v seriálu Euforie

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu