Ms. Marvel: Mega porce teenagerského optimismu v novém traileru

Ms. Marvel: Mega porce teenagerského optimismu v novém traileru | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nová Marvel série má datum premiéry. Víme víc o zdroji hrdinčiných nadlidských sil. Venku je také synopse a plakát.

Poté, co první ohlasy na Moon Knighta hovořily o tom, jak se odlišuje od ostatních hrdinských příběhů, je tu první trailer pro Ms. Marvel, který nám slibuje zase úplně jiný superhrdinský zážitek. Tohle bude zcela jednoznačně skrz naskrz série o dospívání.

Jestli Spider-Man v dosavadních marvelovkách tohle téma líznul, Ms. Marvel se do něj ponoří naplno. Kamala Khan (Iman Vellani) je obyčejná holka z New Jersey. Myslí na kluky, škola na ni tlačí, aby si vybrala budoucí kariéru, je rozpolcená mezi běžným americkým stylem života a pákistánskou kulturní a náboženskou tradicí svých rodičů. Od každodenních trablů tak raději utíká k fantazírování o tom, jaké by to bylo být superhrdinkou. Jako její favoritka, Captain Marvel.

Podle traileru se seriál nebojí tónem naplno inspirovat příběhy o teenagerech (a pro teenagery) a silný je zjevně i komiksový nádech. Snad to není jen zpestření pro trailer, ale skutečně si podobně bude s komiksovými prvky pohrávat celý seriál.

O tom, co vlastně na ústřední hrdinku čeká, zatím nevíme moc. Získá nadlidské síly a začne je užívat ke konání dobra. Dlouho se spekulovalo o tom, jak vlastně Ms. Marvel své síly získá . Podle upoutávky to bude díky jakémusi náramku. Je to rodinné dědictví? A co je náramek zač?

Podle některých fanoušků by mohlo jít o tzv. „Quantum Band“ (zhruba „kvantový nárameky“). Kvantové náramky v komiksech pocházejí z pradávných časů, ze svých držitelů dělají „Ochránce vesmíru“ a dávají jím sílu manipulovat energií a vytvářet silou vůle různé objekty, podobně jako to známe kupříkladu z Green Lanterna. Mezi majitele náramků v komiksech mimo jiných patřil také Mar-Vell. Ve filmech byla postava výrazně upravena (Annette Bening ve snímku Captain Marvel), avšak kdyby náramky nějak souvisely s národem Kree, asi by to dávalo smysl, vzhledem k tomu, jak úzce bude Kamala ve filmech provázána s Carol Danvers / Captain Marvel.

První epizoda nové série dorazí 8. června. V galerii najdete obrázky a plakát. Objevila se také nová oficiální synopse:

Ms. Marvel představuje Kamalu Khan (Iman Vellani), muslimskou americkou teenagerku, která vyrůstá v New Jersey. Je to nadšená hráčka videoher, která s chutí píše fan-fikci. Je to velká fanynka superhrdinů s velkou fantazií. Obzvlášť jí imponuje Captain Marvel. Kamala má pocit, že nezapadá ani ve škole, ani doma. Svoji skutečnou cestu nachází teprve v momentě, kdy získá podobné síly, jako hrdinové, k nimž vždy vzhlížela. Život je přece s nadlidskými silami lepší. Nebo ne? Dále hrají Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Nakli, Azhar Usman, Travina Springer a Nimra Bucha. Hlavní scenáristkou seriálu je Bisha K. Ali. Datum premiéry na Disney+ je stanovené na 8. června 2022.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 7

Ms. Marvel: Mega porce teenagerského optimismu v novém traileru | Fandíme filmu Ms. Marvel: Mega porce teenagerského optimismu v novém traileru | Fandíme filmu Ms. Marvel: Mega porce teenagerského optimismu v novém traileru | Fandíme filmu Ms. Marvel: Mega porce teenagerského optimismu v novém traileru | Fandíme filmu Ms. Marvel: Mega porce teenagerského optimismu v novém traileru | Fandíme filmu Ms. Marvel: Mega porce teenagerského optimismu v novém traileru | Fandíme filmu Ms. Marvel: Mega porce teenagerského optimismu v novém traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest