Star Wars: Nový film prý chystá autor Watchmenů

Star Wars: Nový film prý chystá autor Watchmenů | Fandíme filmu
Lucasfilm
Do předaleké Galaxie údajně míří starý parťák J.J. Abramse.

Zatímco seriály ze světa Star Wars živě bují, filmová situace je dost rozpačitá. Řada jich byla zcela zrušená (třeba chystaná série od autorů Hry o trůny), některé projekty se beze slova vytratily (nová série Riana Johnsona) a další jsou v nedohlednu (snímek Taiky Waititiho). Teď na seznam projektů s diskutabilní budoucností přibyl další.

The Ankler informuje, že podle jeho zdrojů chystá nový Star Wars film Damon Lindelof. Není zřejmé, zda už má projekt nějakého režiséra nebo spoluautora, ale zákulisní zvěst redaktorovi potvrdilo několik zdrojů a Lindelofovi zástupci informaci nepopřeli – odmítli ji komentovat. Když byl Damon na Star Wars tázán v minulosti v rozhovorech, tak uváděl, že by jej lákaly, nicméně v některých případech odpovídal, že by rád pro jednou napsal zase něco, co nevychází ze známé značky a jindy si nebyl jistý, zda by stál o silnou negativní odezvu, které se prakticky všechny Hvězdné války od části fandomu automaticky dočkají.

Své by o tom mohl vyprávět Damonův přítel J.J. Abrams, který natočil Epizody VII a IX a se kterým Lindelof připravoval seriál Ztraceni nebo celovečerní Star Trek. Dále je Lindelof zodpovědný především skvěle hodnocené seriály Pozůstalí a Watchmen. Na filmovém poli na jednoznačný hit stále ještě čeká – dosud se téměř výhradně podílel na drahých velkofilmech, které psala armáda různých scenáristů, kterým neustále kecal do práce management. Což je bohužel přesně ta zkušenost, jakou zažila většina tvůrců při přípravě celovečerních Star Wars filmů pro studio Disney

Uvidíme tedy, zda se zpráva o Lindelofových Hvězdných válkách v budoucnu potvrdí, anebo se z ní vyklube podobný omyl, jako ze zvěstí o Darth Maulovi v Obi-Wanu Kenobim. Tak či tak, když vezmeme v potaz, kolik různých hvězdných projektů v minulosti vzniklo a zase zaniklo, tak i kdyby Damon nějaké nové Star Wars skutečně chystal, nikde není psáno, že je opravdu dokončí.

Foto: Lucasfilm

Zdroj: The Ankler

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest