Thor: Láska jako hrom: Marvelovku čekají dotáčky

Thor: Láska jako hrom: Marvelovku čekají dotáčky | Fandíme filmu
Marvel Studios
Pořád není dotočeno a podle režiséra ještě dlouho nebude hotovo.

Server The Wrap přinesl rozsáhlý článek o potížích, kterými si před lety prošel snímek John Carter. Zatímco v tehdejších dobách jakékoliv zprávy o dodatečném natáčení (přetáčkách) signalizovaly průšvih, v současnosti se s dalším natáčením (dotáčkami) vždy dopředu počítá. Film se nahrubo sestříhá, a pokud něco nefunguje, upraví se to. Případně jde během dotáček přivést herce, kteří dřív neměli čas, nebo je záhodno jejich účast co nejdéle utajit.

Podle tvrzení The Wrapu přesně takové dotáčky v příštích několika týdnech čekají marvelovku Thor: Láska jako hrom. Možná je to kvůli pandemické době, nicméně se sluší říct, že konkrétně u Thora je těch dotáček podezřele hodně. Původně byl film dotočený loni v květnu. První dotáčky podstoupil v létě, další na podzim. Teď jej tedy čekají další. Můžeme pouze spekulovat, že k nim dojde hned, co Chris Hemsworth dotočí v Evropě Vyproštění 2.

Ve světle dotáček tak vlastně docela sedí vyjádření režiséra Taiky Waititiho. Ten v rozhovoru pro Variety řekl, film pořád není hotový a zřejmě ho dokončí nejdřív až v červnu. Možná jen krátce před slavnostní premiérou, která je naplánovaná na 23. 6.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Foto je ilustrační - Thor: Ragnarok

Zdroje: The Wrap, Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest