Meg 2: Návrat žraloka má datum premiéry

Meg 2: Návrat žraloka má datum premiéry | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Obsazení filmu o souboji Jasona Stathama s pravěkým tvorem rozšířila asijská superstar.

Studio Warner Bros. nedávno oznámilo přesuny termínů pro celou řadu svých DC komiksovek. Společně s tím jsme se dozvěděli také to, kdy uvidíme snímek Meg 2: The Trench. Ten se čerstvě začal natáčet a do českých a slovenských kin by měl dorazit 3. srpna 2023. Točí se od konce ledna v londýnském ateliéru Leavesden. Tam bude štáb do května, než se přesune do natáčení v exteriérech. V tuhle chvíli se předpokládá, že tato část produkce proběhne někde v Asii.

Ta je pro sérii klíčovým trhem, jen v samotné Číně první díl utržil 153 milionů dolarů, tedy více než v jakékoliv jiné zemi, včetně USA. Úspěch na tamním trhu podpořilo obsazení hvězdné Li Bingbing. Ta se sice v pokračování nevrátí, nicméně se produkci podařilo najít více než slušnou náhradu.

Do pokračování byl obsazený Wu Jing (mezinárodně také znám jako Jacky Wu), což je v Číně v současnosti hvězda skutečně kolosální. Jako režisér natočil extrémně úspěšnou sérii Wolf Warrior, kde vystupuje také před kamerou. Jako herec se účastnil také dalších mega hitů, jako jsou Země na scestí nebo dvoudílná The Battle at Lake Changjin.

Meg 2: The Trench, pokračování filmu o pravěkém obřím žraloku, megalodonovi, točí Ben Wheatley. V hlavních rolích vystupují Jason Statham, Wu Jing, Cliff Curtis, Shuya Sophia Cai, Page Kennedy, Sienna Guillory, Skyler Samuels nebo Sergio Peris-Mencheta. Scénář napsali bratři Hoeberovi. O zápletce zatím nevíme nic, ale předpokládáme, že se Statham opět střetne s obřím žralokem.

Foto: Předchozí Meg

Zdroje: Variety, Deadline

Galerie: 3

Meg 2: Návrat žraloka má datum premiéry | Fandíme filmu Meg 2: Návrat žraloka má datum premiéry | Fandíme filmu Meg 2: Návrat žraloka má datum premiéry | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu