Nové Hunger Games míří před kamery

Nové Hunger Games míří před kamery | Fandíme filmu
Lionsgate
Ani pandemie Hladové hry nezastaví. Podíváme se do jejich minulosti.

Loni v létě zástupce studia Lionsgate uvedl, že nový snímek ze světa Hunger Games se začne natáčet letos v první polovině roku. V Hollywoodu už tak není nikdy nic stoprocentní, natož v covidové době. Podle posledních informací se však Balada o ptácích a hadech (The Ballad of Songbirds and Snakes) letos skutečně začne natáčet. Server The Illuminerdi píše, že první klapka má padnout letos v létě a produkce bude mít pracovní název Butterfly (Motýl).

Děj je zasazený několik desítek let před původní Hunger Games. Hlavním protagonistou je mladý Coriolanus Snow, pozdější prezident Panemu. Oficiální knižní synopse o příběhu uvádí následující: Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé. Dostal ponižující úkol trénovat největšího outsidera, splátkyni z Dvanáctého kraje. V Aréně bude probíhat boj na život a na smrt. Mimo ni Coriolanus zahoří ke své splátkyni city... a stane před zásadním rozhodnutím: řídit se pravidly, nebo přežít?

Film zrežíruje Francis Lawrence, který je podepsaný pod tři z původních čtyř snímků. Námět připravila autorka knižní předlohy Susan Collins, scénář napsal Michael Arndt. Studio předpokládá, že snímek bude uvedený do kin v roce 2023 nebo 2024.

Foto je ilustrační - starý prezident Snow v sérii Hunger Games

Zdroj: The Illuminerdi

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest