Rychle a zběsile: Vrátí se mrtvá postava?

Rychle a zběsile: Vrátí se mrtvá postava? | Fandíme filmu
V Rychle a zběsile 6 jsme přišli o jednu z milovaných postav. Má ještě šanci na návrat? A proč se nevrátila Eva Mendes? Plus skvělé video z natáčení.

Následující text předpokládá, že už jste viděli Rychle a zběsile 6 a nebude šetřit spoilery. Takže pokud jste na filmu pořád ještě nebyli, zavřete internet a utíkejte do kina. Je to pecka (viz naše recenze)!

A teď k tomu podstatnému. V Tokijské jízdě zemřel Han v podání Sung Kanga. Ale protože se třetí díl rychlé a zběsilé filmové série odehrával v daleké budoucnosti, mohli jsme se s Hanem setkávat i nadále. V šestém díle konečně spadla klec a Han se definitivně odporoučel do věčných lovišť. Anebo snad ne? Jak už jsme si ověřili na případu Letty – pokud něčí smrt nevidíme v detailním záběru, vždycky se dá historie malinko přepsat. Justin Lin navíc nedávno absolvoval na twitteru chat s fanoušky, a když padl dotaz právě na Hanův případný návrat, odpověděl režisér pouze tajuplné „Hmmm…“. Jenže tím chtěl pravděpodobně jen divákům zamotat hlavu. Když v jiném rozhovoru podobnou otázku dostal herec Sung Kang, prohlásil, že doufá, že na žádnou resurekci nedojde, protože jsme se podle něj s Hanem patřičně rozloučili a je na čase jeho příběh uzavřít.

Když už je řeč o návratech známých tváří, možná jste zvědaví, kam se poděla Monica Fuentes (Eva Mendes), kterou nám tak trochu sliboval závěr Rychle a zběsile 5. Na to konto Justin Lin uvedl, že byl rád, že Mendes přijala nabídku natočit potitulkovou scénu pátého filmu, ale v současnosti ji vytěžuje natáčení celé řady indie filmů a navíc se Linovi nikdy nepodařil vymyslet žádný přirozený způsob, jak ji uvést zpátky do děje. Což ovšem podle něj neznamená, že se to nepovede v některém z následujících filmů. A jaké na ně vlastně bude Lin mít vliv?

Jamesem Wanem si vyměnili celou řadu emailů a plánují společnou schůzku, avšak Lin dodává, že Wana pokládá za schopného filmaře a za největší požehnání považuje skutečnost, že mu při natáčení Rychle a zběsile nikdo nesvazoval ruce. Proto se nebude nijak plést do díla ani Wanovi a do budoucna už zůstane pouze fanouškem. Což je sice od Lina pěkné, nicméně otázkou zůstává, zda režisérského nováčka bude respektovat také studio, které má jistě o dalším vývoji značky vlastní představy.

Nu a na závěr pro vás máme parádní dokumentík, ve kterém se můžete podívat, jak se točila závěrečná honička obřího nákladního letadla. Při scéně se logicky nešlo vyhnout použití CGI, ale jak video ukazuje, Justin Lin digitální triky prostě nemá rád a použil praktické efekty v co nejvyšší možné míře i při takhle náročné sekvenci. Na plátně je to rozhodně cítit. Dole v galerii pak najdete povedenou grafiku od redaktorů serveru I-Flicks, kteří spočítali, že přistávací dráha ve filmu má cca 46 kilometrů! Což je pro vaši představu zhruba vzdálenost z Prahy do Kolína ;-)

Rychle a zběsile 6: Natáčení s Antonovem

 

Zdroje: I-Flicks, EW, Indie Wire, Hollywood.com,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest