Kocour v botách: Poslední přání – První kratičký teaser animovaného pokračování

Kocour v botách: Poslední přání – První kratičký teaser animovaného pokračování | Fandíme filmu
DreamWorks Animation
Shrekův kámoš ohlašuje svůj návrat. Nevypadá ale trochu divně?

Po letech opět ožívá Shrekův svět. Samotný Shrek nabídl celovečerní film naposledy v roce 2010. O rok později jsme se dočkali ještě spin-offu Kocour v botách. Nebyl to nijak zásadní film, ale v kinech vydělal dost peněz, takže se začalo chystat pokračování. To mělo prapůvodně oznámenou premiéru už na rok 2018. Z premiéry ale sešlo a projekt se na delší dobu vytratil z kalendáře. Od loňského roku je datum premiéry ohlášené na 22. září 2022 a čerstvě se objevil první kratičký teaser, který potvrzuje, že termín prozatím drží.

Pokud jde o samotný teaser, tak tady zatím není příliš o čem mluvit. Video má pár vteřin a je bez zvuku. Vlastně jen připomíná, že snímek existuje a dodává, že za 8 dní se dočkáme pořádného traileru. Možná je to jen kvalitou videa z Twitteru, ale subjektivně mám pocit, že Kocour ve videu vypadá snad i hůř, než v 11 let starém filmu. Vidíte to podobně, nebo bych si měl pořádně protřít zrak? Pokud se skutečně úroveň vizuálního zpracování po dekádě zhoršila, pak by to znamenalo, že se na výsledném snímku zatraceně šetřilo...

Film se bude jmenovat Kocour v botách: Poslední přání (Puss in Boots: The Last Wish). Nevíme, zda se během dlouhým příprav něco nezměnilo, ale jediná známá synopse praví, že dva měsíce po událostech předchozího filmu Kocour v botách zjistí, že jeho vášeň pro dobrodružství si vybrala krutou daň: Podařilo se mu poztrácet už osm z devíti kočičích životů a zbývá mu tedy jeden poslední. Vydává se na epickou výpravu, aby objevil legendární „Poslední přání“ a svoje ztracené životy získal zpátky.

V minulosti se měl snímek jmenovat Kocour v botách 2: Devět životů a čtyřicet zlodějů (Puss in Boots 2: Nine Lives & 40 Thieves), tak uvidíme, zda do příběhu bude nějak figurovat i oněch 40 zlodějů, anebo změna názvu signalizuje i změnu v příběhu. K obměně jednoznačně došlo na tvůrčích pozicích. Zatímco původně měl film režírovat Bob Persichetti (spoluautor vizuální podoby prvního Kocoura, scenárista Malého prince, režisér Spider-Mana: Paralelních světů), loni v březnu bylo oznámeno, že pod filmem bude podepsaný jako režisér Joel Crawford (Croodsovi: Nový věk). V hlavní roli se má vrátit Antonio Banderas.

Podklady a foto: DreamWorks Animation

Kocour v botách

28.10.2011 | USA
Akční, Dobrodružný, Animovaný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest