Rychle a zběsile 10 se začne točit už příští měsíc

Rychle a zběsile 10 se začne točit už příští měsíc | Fandíme filmu
Universal Pictures
Castingové oddělení hledá dva herce, kteří pro celý příběh budou klíčoví.

Série o Dominiku Torettovi a jeho „rodině“ pokračuje. Rychle a zběsile 10 se už nějakou dobu chystá před kamery. A zatímco herci mluvili vždy o tom, že natáčení začne „brzy“, server Murphy‘s Multiverse dostal do rukou přesnější informace.

První klapka padne ve druhé polovině dubna, tedy už zhruba za měsíc. Primární natáčecí lokací bude Londýn, kde využíval štáb ateliéry i posledně. Dle dostupných informací se má Rychle a zběsile 11 začít točit okamžitě po tom, co bude dokončená desítka. Oba dva snímky mají tvořit dvě poloviny jednoho velkého příběhu, co celou ságu uzavře, tudíž těsně navazující natáčení dává smysl.

Aktuálně probíhá casting. Nedávno bylo potvrzeno, že záporákem filmu bude Jason Momoa. Vin Diesel nicméně fanouškům slíbil, že osazení rozšíří vícero nových tváří. K tomu Murphy‘s Multiverse dodává, že momentálně štáb hledá chlapce, dvojčata, zhruba ve věku 7-9 let, africko-hispánské míšence. Dvojčata by v příběhu měla hrát klíčovou roli.

V Rychle a zběsile 10 budou vystupovat Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludarcis, Sung Kang, Charlize Theron a Jason Momoa. Režíruje opět Justin Lin, který je podepsaný pod díly 3-6 a 9. Datum premiéry je momentálně ohlášené na 18. května 2023.

Foto je ilustrační, Rychle a zběsile

Zdroj: Murphy's Multiverse

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu