Pro DC filmy je prioritou do budoucnosti kvalita

Pro DC filmy je prioritou do budoucnosti kvalita | Fandíme filmu
Warner Bros.
Šéf Warneru vysvětluje, jak chce studio dělat komiksové filmy.

The Batman zaznamenal v pokladnách fenomenální úspěch, když utržil celosvětově jen za první víkend zhruba čtvrt miliardy dolarů. (Podrobně jsme rozebrali v našem pravidelném kasovním přehledu). Povede se do budoucna podobný úspěch zopakovat i dalším DC filmům? Studio Warner Bros. by si jistě přálo, aby tomu tak bylo. A předseda Warner Bros. Pictures Group Toby Emmerich si myslí, že na to má recept.

Na premiéře The Batmana pro Deadline uvedl, že tajemstvím úspěšného filmu je kvalita. Platí to pro filmy uváděné v kinech i pro superhrdinské filmy. Jednotlivé snímky nemusejí mít stejný styl, nemusejí být provázané s dalšími DC filmy. Nemusejí mít žádné momenty, které odkazují na budoucí projekty. Na prvním místě je zkrátka kvalita a za tím si studio stojí. Nejlepší cesta, jak kvalitu chystaných snímků ovlivnit? Podle Emmericha musíte zkrátka najmout vynikající filmaře.

To všechno zní idealisticky a většina fanoušků by nejspíš souhlasila. Najměte skvělé autory, nenuťte je dělat kompromisy kvůli ostatním filmům a mějte na ně jediný požadavek: Točte skvělé snímky. Jenže je tady jeden háček. Warner už tohle v minulosti hlásal. Zaklínal se tím, že chce najmout zajímavé filmaře, dát jim volnou ruku a necpat jejich filmy do škatulek. A pak to všechno porušil. Dodrží tentokrát své slovo? Uvidíme…

Foto: Warner

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest