Vetřelec: V přípravě je nový, samostatný film

Vetřelec: V přípravě je nový, samostatný film | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Hororový režisér přišel s námětem, který oslnil studio i Ridleyho Scotta.

Pokud se bojíte, že se vám na tvář jednou přisaje Facehugger a naklade do vás vajíčka, zbystřete pozornost! Připravuje se další filmový Vetřelec. Snímek má být nezávislý na dosavadní filmové sérii. V tuhle chvíli není zcela zřejmé, zda je tím myšleno, že půjde o samostatný příběh zasazený do stejného světa, jako předchozí filmy, anebo o vyloženě oddělenou záležitost z vesmíru, kde se dosavadní příběhy zkrátka nikdy nestaly. Podle studia jde o „opravdu dobrý příběh s postavami, jaké jsme dosud neviděli.“

Snímek napíše a zrežíruje Fede Alvarez, autor filmů jako Smrt ve tmě nebo Lesní duch (2013). Byl to právě Alvarez, kdo přišel s námětem na nový film. Je to velký fanoušek série, který před letem přednesl svůj nápad Ridleymu Scottovi. Ten se mu z ničeho nic ozval, zda by stále chtěl svůj vytoužený snímek realizovat a Alvarez okamžitě po nabídce skočil. Scott nový film produkuje.

Snímek vzniká pro streamovací platformu Hulu (u nás bychom se jej tedy měli dočkat na Disney+). To potenciálně může znamenat nižší rozpočet, ale zároveň to podle zástupců studia 20th Century Studios dává filmařům daleko větší svobodu. Nemusejí se soustředit na to, aby snímek oslovil co nejširší publikum a mohou připravit čistokrevnou žánrovku pro příznivce hororových sci-fi.

Poté, co Disney koupil před několika lety studio 20th Century Fox, pokračuje ve využívání jeho klasických dospěláckých sérií pro stream. Příští Predátor bude k vidění také na Hulu a už nějakou dobu se připravuje také seriálové zpracování Vetřelce.

Foto je ilustrační - 20th Century Studios

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 2

Vetřelec: V přípravě je nový, samostatný film | Fandíme filmu Vetřelec: V přípravě je nový, samostatný film | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest