Všechny staré nože: Špion Chris Pine podezřívá starou lásku

Všechny staré nože: Špion Chris Pine podezřívá starou lásku | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit další 3 obrázky
Pine a Thandie Newton v napínavé hře hledají špionážního zrádce. Je tu trailer.

Seznamte se se špionážním dramatem Všechny staré nože (All the Old Knives), které nám už 8. dubna nabídne streamovací platforma Amazon. Ve snímku nás čeká hra kočky s myší, kde se dva ústřední agenti snaží jeden druhého nachytat na švestkách, šéfové na ně tlačí, nikdo neví, kdo tady lže a situaci dvojici dál komplikují jejich vzájemné city, kterými pro sebe kdysi zahořeli. Trailer slibuje napínavé konverzační drama, určené divákům, kteří si potrpí na břitké přestřelky slov.

Hlavními hrdiny jsou Henry a Celia, dvojice agentů a bývalých milenců. Ti se scházejí ke společné večeři. Bohužel však ne proto, aby pouze zavzpomínali na staré časy. Henry byl pověřený CIA, aby našel našel zrádce ve vlastních řadách. Únik na Vídeňské stanici před lety zavil smrt více než stovky unesených lidí na palubě jordánského letu. Během večeře se rychle stírají hranice mezi osobním a profesním životem, morálka se rozostřuje a dvojice se pomalu přibližuje ke smrtící pravdě.

Ústřední dvojku ztvárnili Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman) a Thandie Newton (Westworld, Mission: Impossible 2), dále hrají Jonathan Pryce (Dva papežové, Hra o trůny) a Laurence Fishburne (Matrix, John Wick 2). Režíruje Janus Metz (Nula nula nula, Temný případ, Borg/McEnroe), podle scénáře Olena Steinhauera, který je zároveň autorem stejnojmenné knižní předlohy.

Podklady a foto: Amazon

Galerie: 4

Všechny staré nože: Špion Chris Pine podezřívá starou lásku | Fandíme filmu Všechny staré nože: Špion Chris Pine podezřívá starou lásku | Fandíme filmu Všechny staré nože: Špion Chris Pine podezřívá starou lásku | Fandíme filmu Všechny staré nože: Špion Chris Pine podezřívá starou lásku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest