Film o Madonně: Hledání herečky je tvrdé, známe finalistky

Film o Madonně: Hledání herečky je tvrdé, známe finalistky | Fandíme filmu
Buena Vista Pictures
Madonna sama točí film o sobě, herecké kandidátky procházejí nekonečným drilem.

Už někdy od roku 2020 připravuje Madonna životopisný film o sobě samé. Nad projektem má plnou kontrolu a na představitelku hlavní role má ty nejtvrdší nároky. Po vyvolené chce, aby ji nejen perfektně zahrála, ale aby osobně zvládla také taneční a pěvecké party. Před několika měsíci se castingový peleton zúžil do výběru skupiny favoritek, které v posledních měsících procházejí závěrečným sítem výběru. Tvrdé konkurzy obnášejí nácviky s Madonniným choreografem, s nímž se pracuje třeba i 11 hodin denně. Vedle toho se choreografie předvádí před samotnou královnou popu, před níž kandidátky předvádějí také zpěv předehrávají jí ze scénáře. Připomeňme, že na závěr tvrdého procesu bude do role zvolena jedna jediná. A pozor, studio Universal pořád ještě ani oficiálně neschválilo natáčení – čeká se na finální verzi scénáře a také právě na výběr herečky.

Kdo ještě zůstává v užším výběru? The Hollywood Reporter má informace o následujících kandidátkách. Julia Garner a Florence Pugh byly s projektem spojovány už před rokem a stále jsou obě ve hře. Pugh zazářila v Malých ženách či Slunovratu a loni ji marvelovky Black Widow a Hawkeye vystřelily do světa blockbusterů. Garner si fanoušci zamilovali v Ozarku, díky snímku Asistentka byla spojována s nejrůznějšími cenami a aktuálně na sebe upozorňuje seriálem Neskutečná Anna.

Dvěma hvězdami ale výběr nekončí. Dále je tu Emma Laird, nadějná novicka ze seriálu Mayor of Kingstown. Dále Alea Demie ze seriálu Euforie. Potom Odessa Young (seriál The Stand, Shirley, Mladí zabijáci), zpěvačka Bebe Rexha nebo Sky Ferreira, jež je také především zpěvačkou ale měla také štěky ve snímku Baby Driver či v seriálu Twilight Zone.

Madonna snímek režíruje a je spoluautorkou scénáře. Podle nejnovějších informací děj vrcholí v roce 1990 během turné Blonde Ambition. Na herečku, která roli získá, bude čekat několik dalších měsíců tréninku před tím, než se spustí samotné natáčení. Původně s Madonnou psala scénář oscarová Diablo Cody, ta ale projekt opustila a nahradila ji Erin Cressida Wilson (Sekretářka, Muži, ženy a děti, seriál Vinyl). Produkuje Amy Pascal (Spider-Man).

Foto je ilustrační, Madonna ve snímku Evita

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu