Bullet Train: Rychlovlak plný vrahů a třeskuté akce už se přiřítil s trailerem

Bullet Train: Rychlovlak plný vrahů a třeskuté akce už se přiřítil s trailerem | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Brada Pitta zpráskají jako psa, ale stejně sebe ani cenný kufřík nedá. Tohle bude divočina!

Pár dní zpátky akčňák Bullet Train nabídl úplně první teaser. Ten lákal na plnohodnotný trailer a dnes je den, kdy jsme se jej dočkali. Při předchozím shrnutí děje se mi podařilo zaměnit postavení postav Brada Pitta a Sandry Bullock, za což se čtenářům omlouvám. Ve skutečnosti se věc má tak, že Sandra Bullock hraje operačního šéfa na sluchátku, zatímco Pittův protagonista Ladybug je ústředním zabijákem, který vyráží do pole, ušpinit si ruce.

Trailer odhaluje, že Pittův charakter byl nějakou dobu mimo hru. Teď se vrací do akce, ačkoliv se mu vůbec nechce a připadá mu, že jej šéfka do celé operace tak trochu natlačila. Ale vše vypadá zpočátku jednoduše. Na palubě vlaku zajistit důležitý kufřík, to nemůže být problém. Velice rychle se však ukáže, že to žádná sranda nebude, protože po kufříku jde řada dalších zabijáků.

Začíná směs rvaček, přestřelek i taktických her, kdy se soupeři snaží přechytračit jeden druhého, popřípadě se zkoumá, kdo má pevnější nervy. Tenhle aspekt snímku není vůbec špatný a líbí se mi celkové ladění. Vizuální stylizace i nadsázka jsou fajn, když snímek místy připomíná oživlá komiksová políčka, případně jednotlivé vrahouny s chutí shazuje tím, že je souká do směšného oblečení, či jim dává ještě směšnější knírky. Co mi nesedí, je místy zbytečně umělý nádech, jenž některé pasáže provází. Rozumím tomu, že se režisér David Leitch chtěl občas utrhnout ze řetězu a maličko ohnout zákony fyziky, ale minimálně v traileru to vyúsťuje v momenty, které po příjemně úsporných zabijáckých rvačkách najednou působí dost nepatřičně a ještě navíc i celkem hnusně vypadají. Ale samozřejmě je možné, že ve výsledném snímku bude celkový dojem daleko lepší. Jak trailer zapůsobil na vás?

Bullet Train je akční thriller zasazený na palubu vysokorychlostního vlaku. Na palubě cestuje pět profesionálních zabijáků, kteří zjišťují, že úkoly, které jednotlivě dostali, jsou vzájemně propojené. Jako zabijáci ve snímku vystupují Brad Pitt jako Ladybug, Joey King jako Prince, Andrew Koji jako Kimura, Zazie Beetz jako Hornet a Aaron Taylor-Johnson a Brian Tyree Henry jako duo Tangerine a Lemon. V dalších rolích hrají Sandra Bullock, Masi Oka, Michael Shannon, Logan Lerman, Hiroyuki Sanada, Karen Fukuhara, Bad Bunny, Pasha D. Lychnikoff nebo Miraj Grbić. Snímek natočil David Leitch, scénář napsal Zak Olkewicz, původní knižní předlohu Kōtarō Isaka. Datum české premiéry je stanoveno na 14. července.

Podklady a foto: Sony

Galerie: 7

Bullet Train: Rychlovlak plný vrahů a třeskuté akce už se přiřítil s trailerem | Fandíme filmu Bullet Train: Rychlovlak plný vrahů a třeskuté akce už se přiřítil s trailerem | Fandíme filmu Bullet Train: Rychlovlak plný vrahů a třeskuté akce už se přiřítil s trailerem | Fandíme filmu Bullet Train: Rychlovlak plný vrahů a třeskuté akce už se přiřítil s trailerem | Fandíme filmu Bullet Train: Rychlovlak plný vrahů a třeskuté akce už se přiřítil s trailerem | Fandíme filmu Bullet Train: Rychlovlak plný vrahů a třeskuté akce už se přiřítil s trailerem | Fandíme filmu Bullet Train: Rychlovlak plný vrahů a třeskuté akce už se přiřítil s trailerem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest