Thor: Láska jako hrom – Obrázky ukazují novou podobu postav

Thor: Láska jako hrom – Obrázky ukazují novou podobu postav | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 12 obrázků
Návrat jedné z postav potvrzen, pohled na záporáka a nová zbraň pro Jane Foster.

Thor: Love and Thunder (v Česku Thor: Láska jako hrom) prozatím zůstává poměrně tajemnou záležitostí. I když je snímek dotočený, tak Marvel logicky věnuje největší pozornost těm projektům, které jsou na dosah – primárně tedy Doctoru Strangeovi 2 a Moon Knightovi. Thor dorazí do kin v červenci a s oficiálními materiály se tak prozatím šetří. Nicméně už je na čase poslat do prodeje nejrůznější související hračky a ty nám také leccos odhalují.

Především nám balení hraček nabízejí jedny z prvních pohledů na jednotlivé postavy. Mrkněte dolů do galerie, kde si můžete všechny prohlédnout. Hračky také znovu potvrzují, že se Jane Foster (Natalie Portman) bude v její nové thorovské podobě říkat Mighty Thor, tedy Mocný Thor. Jane získá Thorovy síly zřejmě poté, co se ukáže, že je „hodna“ a pozvedne úlomky Mjolniru (byl zničený ve snímku Thor: Ragnarok), z nichž se opět zformuje legendární kladivo.

Jedna z figurek (viz galerie) ukazuje, že je kladivo v ruce Jane „rozprsknuté a září oranžovým světlem. Mezi fanoušky by se tak začalo spekulovat o tom, zda se náhodou nezmění Mjolnir v Undrjarn the All-Weapon. To je zbraň, kterou Jane vládne v pozdějších komiksech. Mjolnir dostal tvar kladiva proto, že tak byl pro Thora nejvhodnější. Avšak když byl rozbitý, je materiál volný a může nabýt libovolného tvaru, tak jak se to zrovna hodí. Jane je tak v komiksech Undrjarn schopná zformovat do podoby zbraní, štítu nebo třeba křídel. Pokud by se opravdu Undrjarn objevil i ve filmovém zpracování, mohlo by jít o vizuálně a vypravěčsky atraktivní prostředek.

Když už je řeč o zbraních, dole v galerii můžete vidět také Necrosword, tedy mocnou magickou zbraň, kterou bude ve filmu vládnout záporák Gorr (Christian Bale). V komiksech ke stvoření meče přispěl mimozemský symbiont, jenž je nedílně spjatý s Venomem, ale můžeme se domnívat, že ve filmovém zpracování bude mocný černý meč pojatý jiným způsobem. Lego stavebnice nám také dává jeden z prvních pohledů na samotného Gorra. Jeho Lego verze se od filmové jistě dost liší, ale mnoho jiných zatím nemáme (vlastně jen nějaké fotky z natáčení). Lego nám ukazuje také létající vikinskou loď z Asgardu, jíž táhnou po obloze mystičtí kozlové

A pak je tu ještě jedna novinka. Dříve se na základě indicií spekulovalo o tom, že se ve filmu znovu objeví Peter Dinklage jako trpasličí kovář Eitri. Teď to sám Dinklage v rozhovoru pro Empire nenápadně potvrdil.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Podklady a foto: Marvel Studios

Zdroje: Empire

Galerie: 13

Thor: Láska jako hrom – Obrázky ukazují novou podobu postav | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Obrázky ukazují novou podobu postav | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Obrázky ukazují novou podobu postav | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Obrázky ukazují novou podobu postav | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Obrázky ukazují novou podobu postav | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Obrázky ukazují novou podobu postav | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Obrázky ukazují novou podobu postav | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Obrázky ukazují novou podobu postav | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Obrázky ukazují novou podobu postav | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Obrázky ukazují novou podobu postav | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Obrázky ukazují novou podobu postav | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Obrázky ukazují novou podobu postav | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Obrázky ukazují novou podobu postav | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest