Chip a Dale se vracejí v moderním kabátku – trailer

Chip a Dale se vracejí v moderním kabátku – trailer | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 5 obrázků
Populární animovaná dvojka zamířila do lidského světa.

Kdo vyrůstal v devadesátkách, určitě si pamatuje na dobu, kdy nás lokální televize seznámily s animovanými seriály od Disneyho. Jako první šly na řadu Kačeři z Kačerova a Rychlá Rota. Ta pojednávala o skupince hlodavců (a jedné mouše), která společně řešila detektivní případy. Hlavními hvězdami týmu byli bezesporu Chip a Dale, kteří jsou v originále ostatně dokonce uvedení v názvu. Dvě pruhované veverky společně detektivní tým založily a vždy to byly dva nejlepší přátelé se zcela rozdílnými povahami – Chip je vážný, zodpovědný a čestný, Dale potížista, co se do všeho vrhá po hlavě dřív, než si to stačí promyslet.

Když se na motivy původního seriálu pro děti začal chystat celovečerní film pro Disney+, tak se na první pohled mohlo zdát, že půjde o další z řady bezvýznamných zakázkových projektů, jakých je služba plná a které ve většině případů pouze parazitují na slavném názvu. Jenže pak se ukázalo, že se na filmu podílí dvě třetiny komediálního tria The Lonely Island. Následně byla odhalena svérázná premisa a zveřejněn trailer a najednou je z Chip 'n Dale: Rescue Rangers jeden z nejočekávanějších rodinných filmů za poslední roky.

Snímek je pojatý neortodoxním stylem. Chip a Dale v něm jsou skutečně žijící herecké hvězdy, které před lety vystupovaly v seriálu Rychlá rota. Po zrušení seriálu už nikdy dvojka nedosáhla takového úspěchu. Chip se snaží dávnou slávu nechat za sebou a živí se jako pojišťovák. Zato Dale pořád ždímá staré časy, jak to jenom jde a dokonce si nechal udělat CGI operaci, aby šel dál s dobou. Když začne jít společnému kamarádovi o život, nezbude dvěma veverkám nic jiného, než opět táhnout za jeden provaz, vzpomenout si na své detektivní seriálové zkušenosti a pokusit se situaci vyřešit.

Trailer je narvaný nejrůznějších odkazů, překvápek a vtípků. Nechybí například odkaz na Králíka Rogera, který koncept kreslených postaviček ve skutečném světě zpopularizoval. Vedle toho si upoutávka například utahuje z příležitostí, kdy filmy vyráběné za pomoci počítačové animace vypadaly opravdu šíleně.

Hlavní role namluvili Andy Samberg, John Mulaney, Corey Burton, KiKi Layne, Will Arnett, Eric Bana, Flula Borg, Keegan-Michael Key, Tress MacNeille, Tim Robinson, Seth Rogen, J.K. Simmons nebo Chris Parnell. Režíruje Akiva Schaffer z Lonely Islandu (Popstar: Vše pro slávu, Pirát silnic) a scénář napsali Dan Gregor a Doug Mand (Jak jsem poznal vaši matku, Šílená bejvalka).

Snímek bude uvedený na Disney+ 20. května.

Podklady a foto: Disney

Galerie: 6

Chip a Dale se vracejí v moderním kabátku – trailer | Fandíme filmu Chip a Dale se vracejí v moderním kabátku – trailer | Fandíme filmu Chip a Dale se vracejí v moderním kabátku – trailer | Fandíme filmu Chip a Dale se vracejí v moderním kabátku – trailer | Fandíme filmu Chip a Dale se vracejí v moderním kabátku – trailer | Fandíme filmu Chip a Dale se vracejí v moderním kabátku – trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu