Ironheart: Nová marvelovka posiluje obsazení

Ironheart: Nová marvelovka posiluje obsazení | Fandíme filmu
MIT
Oblíbená seriálová herečka se přidá k mladé nástupnici Iron Mana.

Nová marvelovská minisérie Ironheart, v níž se blíže seznámíme s „nástupkyní Iron Mana“ Riri Williams, postupně plní svůj ansámbl. Už delší dobu je do hlavní role obsazená Dominique Thorne, nedávno se k ní připojil Anthony Ramos. Teď je tu čerstvý přírůstek.

V blíže nespecifikované roli se k dosavadnímu obsazení připojuje také Lyric Ross. Ta je známá primárně ze seriálu Tohle jsme my (This Is Us), kde dlouhodobě představuje Deju Pearson.

Ironheart se začne natáčet letos v červnu v americké Atlantě (zřejmě okamžitě poté, co bude dokončeno natáčení minisérie Echo). Termín natáčení naznačuje, že minisérii uvidíme na Disney+ v příštím roce.

Marvel minisérie Ironheart navazuje na Iron Manův odkaz. V komiksech je Riri Williams patnáctiletá geniální dívka, která přes svůj nízký věk má stipendium na prestižní inženýrské universitě MIT. Tam po kouscích ukradne dost materiálu na to, aby dokázala vlastnoručně vyrobit ironmanovské brnění. Když se za ní konečně pustí školní ochranka, tak uprchne a sama následně zabrání dvěma trestancům v útěku z vězení. Svůj oblek nadále vylepšuje a brzy se o ní dozví Tony Stark, který ji podporuje (to by ve filmech logicky muselo být pozměněno). Přijala kódové označení Ironheart. O sérii zatím bylo odhaleno, že ústřední úlohy se zhostí Dominique Thorne. Scenáristkou série je Chinaka Hodge.

Foto: Marvel

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest