Deadpool 3 je snad konečně na obzoru

Deadpool 3 je snad konečně na obzoru | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Ryan Reynolds vyhlíží s nadějí k novým deadpoolovským odhalením.

Deadpool je jediný superhrdina, který má v plném rozsahu přejít od studia Fox pod křídla Marvel Studios. Někteří jiní hrdinové dostanou nejrůznější camea, ale je to pouze Deadpool, u koho můžeme čekat nový celovečerní film, s dosavadním představitelem hlavní role, Ryanem Reynoldsem. Ačkoliv se ale už od konce roku 2020 píše scénář, na nějaké podrobnější zprávy zatím stále čekáme a snímek je stále v nedohlednu.

To by se ale snad konečně mohlo změnit. Alespoň to naznačuje vyjádření Ryana Reynoldse. Ten v rozhovoru pro Collider řekl: „K tématu řeknu, že doufám, že budu mít [pro fanoušky] spíš dříve než později řadu novinek. Takže budu moci mluvit v dohledné době o Deadpoolovi jasněji a konkrétněji.“

Snad můžeme Reynoldsovo vyjádření brát jako příslib toho, že se v dohledu nějaké konkrétní oznámení blíží, nikoliv tak, že by si herec takové prohlášení přál. Reportér se z Ryana pokoušel také vyždímat, jestli by náhodou nebylo možné snímek natočit se Shawnem Levym, s nímž Reynolds v poslední době natočil hned dva filmy – Free Guye a Projekt Adam. Tuhle část dotazu nicméně Reynolds přešel obecným vyjádřením, že s Levym „probírá všechno“. V minulosti už tu byl náznak, že by se Levy mohl na snímku podílet.

Každopádně držíme palce, ať se konečně Deadpool 3 fanouškům trochu odhalí.

Počítá se s tím, že i pod patronátem Disneyho Deadpool i nadále zůstane mládeži nepřístupný. Spolu s Reynoldsem scénář snímku píší Wendy Molyneaux a Lizzie Molyneaux-Loeglin.

Zdroj: Collider

Galerie: 4

Deadpool 3 je snad konečně na obzoru | Fandíme filmu Deadpool 3 je snad konečně na obzoru | Fandíme filmu Deadpool 3 je snad konečně na obzoru | Fandíme filmu Deadpool 3 je snad konečně na obzoru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu