Meg 2: Pokračování filmu s obřím žralokem nabralo obsazení

Meg 2: Pokračování filmu s obřím žralokem nabralo obsazení | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Jason Statham si vybral svoje žraločí posily.

Už brzy se začne natáčet pokračování snímku Meg: Monstrum z hlubin, které podle všeho ponese název The Meg 2: The Trench. Čili Meg: Hlubina. Od začátku bylo jasné, že se v hlavní roli vrátí Jason Statham, ale teď už bylo oznámeno i to, kdo se k němu nově přidá.

Z prvního snímku se vrací spolu se Stathamem hned tři herci. Konkrétně to budou Cliff Curtis, Shuya Sophia Cai a Page Kennedy. Připojí se ale také úplní nováčci. Konkrétně to budou: Sienna Guillory, nejznámější asi ze série Resident Evil, ale případně třeba také z Eragona. Pak je tu Skyler Samuels, nejznámější asi ze seriálu X-Men: Nová generace. A trojici nováčků uzavírá Sergio Peris-Mencheta. Toho jsme mohli vidět v Rambovi: Poslední krvi nebo v seriálu Sněží! Peris-Mencheta hraje tvrdého žoldáka, jednoho z antagonistů. Guillory hraje člena vědecké divize a Samuels hraje členku Stathamova potápěčského týmu.

O zápletce filmu nevíme nic. Pokud by snímek vycházel ze stejnojmenné knižní předlohy Stevea Altena, pak bychom se dočkali přeživší samice megalodona, která se chce rozmnožit, a dalších prehistorických vodních tvorů, kronosaurů. Scénář opět napsali bratři Hoeberovi a režíruje tentokrát Ben Wheatley (Seznam smrti, Křížová palba). V minulosti Wheatley o filmu řekl, že by měl být o něco temnější a naznačil, že by se měli objevit dva megalodoni.

Anotace českého vydání knihy Meg: Hlubina je následující: Jeho žravost je neukojitelná a zuby ostré jako dýky. Nic ho nezastaví, ani ocelová vrata akvária v Monterey. Jakmile dvacetitunový žralok druhu megalodon poprvé okusí lidskou krev, chce jí mít víc a víc. Nastává čas krmení, na druhém konci světa v tichých hlubinách oceánu leží Mariánský příkop, kde se od prehistorických dob megalodon tře. Už jednou se paleobiolog Jonas Taylor odvážil do této nebezpečné hlubiny. Jako osamělý lovec se tam s megem střetl a jizvy na Jonasově těle ještě i dnes dosvědčují, jak smrtelně nebezpečné toto setkání bylo. Jonas však musí do hlubin znovu. Počet megových obětí neustále vzrůstá a hrůza z jeho útoků zachvacuje celé kalifornské pobřeží. Jonas se znovu vydává na lov...

Foto je ilustrační: Meg 1

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 4

Meg 2: Pokračování filmu s obřím žralokem nabralo obsazení | Fandíme filmu Meg 2: Pokračování filmu s obřím žralokem nabralo obsazení | Fandíme filmu Meg 2: Pokračování filmu s obřím žralokem nabralo obsazení | Fandíme filmu Meg 2: Pokračování filmu s obřím žralokem nabralo obsazení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest