Deep Water: Erotický thriller s Affleckem a de Armas v první upoutávce

Deep Water: Erotický thriller s Affleckem a de Armas v první upoutávce | Fandíme filmu
Hulu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Ochutnejte snímek o podvádění a vraždách, který dal dohromady prominentní hollywoodský pár.

Už několik let čekáme na snímek Deep Water. Premiéru očekávaného erotického thrilleru odkládala pandemie, odkoupení studia 20th Century Fox Disneym a v poslední době možná i to, že se představitelé ústředních rolí v reálném životě rozešli a zřejmě se jim úplně nechtělo do propagace snímku, při jehož natáčení se dali dohromady.

Ústřední dvojici ztvárnili Ben Affleck a Ana de Armas. Ti hrají manželský pár, který má zlváštní dohodu. Vic je ochotný Melindě tolerovat její aférky, pokud nerozbije jejich společnou rodinu. Problémy přijdou ve chvíli, kdy Melindini milenci začnou záhadně mizet a Vic se stává podezřelým z vraždy.

Snímek zrežíroval Adrian Lyne, který je na erotické thrillery odborníkem. Natočil Flashdance, 9 a půl týdne, Osudovou přitažlivost, Neslušný návrh, Lolitu nebo Nevěrnou. Pak si dal dvacet let pauzu a teď je najednou zpátky s Deep Water. Snímek vychází z románu Patricie Highsmith, jež je autorkou předlohy pro Cizince ve vlaku, Talentovaného pana Ripleyho nebo Carol. Scénář společně napsali Zach Helm (Horší už to nebude) a Sam Levinson (seriál Euforie).

Snímek je mládeži nepřístupný pro „sexuální výjevy, nahotu, neslušné výrazy a násilí“. Affleck a de Armas spolu navíc při natáčení začali chodit, takže jsou diváci zvědaví, jakou spolu budou mít chemii. Krom ústřední dvojky ve filu hrají ještě třeba Tracy Letts, Lil Rel Howery, Dash Mihok, Finn Wittrock, Kristen Connolly nebo Jacob Elordi. Níže si můžete pustit první teaser, jež naznačuje atmosféru, jíž můžeme od filmu čekat. Deep Water se uvedení dočká 18. března, primárně na americké službě Hulu. Uvidíme, jak a kdy se snímek oficiálně rozšíří i k nám.

Podklady a foto: Hulu

Galerie: 8

Deep Water: Erotický thriller s Affleckem a de Armas v první upoutávce | Fandíme filmu Deep Water: Erotický thriller s Affleckem a de Armas v první upoutávce | Fandíme filmu Deep Water: Erotický thriller s Affleckem a de Armas v první upoutávce | Fandíme filmu Deep Water: Erotický thriller s Affleckem a de Armas v první upoutávce | Fandíme filmu Deep Water: Erotický thriller s Affleckem a de Armas v první upoutávce | Fandíme filmu Deep Water: Erotický thriller s Affleckem a de Armas v první upoutávce | Fandíme filmu Deep Water: Erotický thriller s Affleckem a de Armas v první upoutávce | Fandíme filmu Deep Water: Erotický thriller s Affleckem a de Armas v první upoutávce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu