Ironheart: Série navazující na Iron Mana obsadila klíčovou roli

Ironheart: Série navazující na Iron Mana obsadila klíčovou roli | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Tahle postava s námi bude ve světě Marvelu hodně dlouho.

Tony Stark je sice mrtev a s jeho návratem se momentálně absolutně nepočítá, jeho odkaz však bude žít dál. Tak jako většina marvelovských hrdinů i Tony dostane svého nástupce. Bude jím Riri Williams, další nositelka létající obrněné zbroje, která si říká Ironheart. Poprvé se nám Riri představí už ve snímku Black Panther 2, než přejde do vlastní série.

Ta se má podle informací insiderky Lizzie Hill začít natáčet už letos v dubnu v americké Atlantě. Je tedy čas doplnit obsazení. Jako první se k minisérii přidává Anthony Ramos, nová nastupující hvězda, jež se nám představila v muzikálech Hamilton a Život v Heights. Ramose uvidíme v příštích Transformers a teď po něm tedy skočil i Marvel. Server Deadline informuje, že zatím nevíme, jakou postavu přesně hraje, ale půjde o roli „klíčovou“ a s postavou se máme pravidelně setkávat i v budoucích marvelovkách.

Marvel minisérie Ironheart navazuje na Iron Manův odkaz. V komiksech je Riri Williams patnáctiletá geniální dívka, která přes svůj nízký věk má stipendium na prestižní inženýrské universitě MIT. Tam po kouscích ukradne dost materiálu na to, aby dokázala vlastnoručně vyrobit ironmanovské brnění. Když se za ní konečně pustí školní ochranka, tak uprchne a sama následně zabrání dvěma trestancům v útěku z vězení. Svůj oblek nadále vylepšuje a brzy se o ní dozví Tony Stark, který ji podporuje (to by ve filmech logicky muselo být pozměněno). Přijala kódové označení Ironheart. O sérii zatím bylo odhaleno, že ústřední úlohy se zhostí Dominique Thorne. Scenáristkou série je Chinaka Hodge.

Foto: Marvel

Zdroje: Lizzie Hill, Deadline

Galerie: 2

Ironheart: Série navazující na Iron Mana obsadila klíčovou roli | Fandíme filmu Ironheart: Série navazující na Iron Mana obsadila klíčovou roli | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest