Moon Knight bude opravdu divný

Moon Knight bude opravdu divný | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 4 obrázky
Nová marvelovka neměla žádné tvůrčí limity, ale zřejmě poběží po omezený čas.

První letošní marvelovka, kterou uvidíme, bude Moon Knight, nová minisérie o temném hrdinovi s poruchou osobnosti. Zatím jsme se dočkali jednoho traileru a jakékoliv novinky jsou prozatím vzácné. Fanoušky tak potěšil alespoň představitel hlavní role Oscar Isaac. Ten pro magazín Variety pohovořil s hereckým kolegou Jaredem Lete. Povídali si o všem možném a řeč došla i na Moon Knighta. Isaac Letovi řel:

O Moon Knightovi jsem předtím nikdy neslyšel a to jsem jako mladší komiksy sbíral. O Morbiovi jsem slyšel, ale o Moon Knightovi nikdy. Nevím, jaké jsi to měl ty, protože [Morbius je] celovečerní film, zatímco my jsme točili limitovanou sérii. Takže jsme měli možnost leccos zkoušet a není na nás takový tlak – nemusíme o prvním víkendu utržit kdovíkolik milionů. Takže jsme mohli vyprávět z hodně specifického úhlu pohledu. Mohli jsme udělat řadu opravdu divných rozhodnutí. Momentálně mám pocit, že [v televizi] lze z finančních důvodů více riskovat a nemyslím si, že by se to jen tak změnilo.“

Že Isaac nejspíš nepřehání, nám naznačil právě první zveřejněný trailer, který slibuje, že by tahle minisérie mohla nabídnout značně jiný zážitek, než je u komiksových sérií běžné. Žánrově se zřejmě můžeme připravit na psychologický thriller s důrazem na protagonistovy rozdílné osobnosti a potíže s pamětí. Zajímavá je také zmínka o „limitované sérii“, to by mohlo znamenat, že Moon Knight nebude pokračující seriál, jako třeba Loki, ale uzavřený příběh, jako WandaVision.

Na závěr se můžete podívat ještě dolů do galerie, kde na vás čekají nejnovější obrázky.

Steven Grant je plachý zaměstnanec obchodu se suvenýry, kterého začnou stíhat výpadky paměti a vzpomínky na úplně cizí život. Steven zjišťuje, že trpí disociativní poruchou osobnosti a sdílí tělo s žoldákem Marcem Spectorem. Nepřátelé se ke Stevenovi/Marcovi rychle blíží a jim nezbývá než se vypořádat se svými složitými identitami a se smrtícím tajemstvím egyptských bohů. V hlavních rolích Oscar Isaac, Ethan Hawke, May Calamawy či Gaspard Ulliel. Scénář - Jeremy Slater, režie - Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead. Datum premiéry je stanoveno na 30. března 2022.

Foto: Marvel

Zdroje: Variety

Galerie: 5

Moon Knight bude opravdu divný | Fandíme filmu Moon Knight bude opravdu divný | Fandíme filmu Moon Knight bude opravdu divný | Fandíme filmu Moon Knight bude opravdu divný | Fandíme filmu Moon Knight bude opravdu divný | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest