I Want You Back: Láska činí lidi...zlomyslnějšími

I Want You Back: Láska činí lidi...zlomyslnějšími | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 5 obrázků
V nové upoutávce romantické komedie chtějí dva odkopnutí získat zpět své partnery.

11. února si mohou příznivci romantických komedií na Amazonu pustit novinku I Want You Back (Chci tě zpátky). Jde opravdu o ten nejklasičtější případ žánru, kde lásku rozdmýchává za vlasy poněkud přitažená zápletka. V tomhle případě sledujeme Petera a Emmu, kteří přišli o své dosavadní partnery a chtějí je zpátky. Vzájemně se v tom začnou podporovat a při boji o své dosavadní lásky neváhají vytáhnout i poměrně špinavé triky. Kdo pochybuje o tom, že v závěru snímku spolu skončí právě Peter a Emma, asi neviděl dostatek romantických komedií ;-)

Jakkoliv by chování ústřední dvojky vlastně mohlo být odsouzeníhodné, díky tomu, že dvojici ztvárnili Charlie Day a Jenny Slate, ta to vypadá, že by to celé mohlo fungovat. Day oproti svému standardu ubral na intenzitě a Slate je sympaťačka jako vždycky. Dvojka hrdinů nejsou nějací otravní egomaniaci, ale poměrně neurotičtí, roztržití lidé, kteří moc dobře vědí, že na „trhu randění“ nemají ty úplně nejlepší schopnosti, a tak prostě touží po bezpečí, které až dosud měli. Nebo zkrátka po troše lásky.

Dále hrají Gina Rodriguez (Jane the Virgin), Scott Eastwood (Pacific Rim: Uprising), Manny Jacinto (The Good Place) a Clark Backo (Letterkenny). Režíruje Jason Orley (Big Time Adolescence), scénář napsali Isaac Aptaker a Elizabeth Berger (Já, Simon). Amazon snímek přinese 11. února.

Podklady a foto: Amazon

Galerie: 6

I Want You Back: Láska činí lidi...zlomyslnějšími | Fandíme filmu I Want You Back: Láska činí lidi...zlomyslnějšími | Fandíme filmu I Want You Back: Láska činí lidi...zlomyslnějšími | Fandíme filmu I Want You Back: Láska činí lidi...zlomyslnějšími | Fandíme filmu I Want You Back: Láska činí lidi...zlomyslnějšími | Fandíme filmu I Want You Back: Láska činí lidi...zlomyslnějšími | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu