Ježek Sonic 2: Modrý rychlík řádí v novém spotu

Ježek Sonic 2: Modrý rychlík řádí v novém spotu | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Olympiáda je v plném proudu a tak i videoherní uličník vyrazil na snowboard.

Na začátku pandemie se až nečekaným hitem Ježek Sonic. Rodinné akční dobrodružství s nejrychlejším modrým hrdinou v galaxii. Videohrami inspirovaná jednohubka dopředu nabrala hodně pozornosti, když se předělávala vizuální podoba ústředního digitálního hrdiny na základě kritiky fanoušků. Pak přišly vcelku spokojené recenze a ze Sonica se stal jeden z posledních hitů před pandemickým uzavřením kin. Prakticky okamžitě se začalo chystat pokračování.

V tom se proti Sonicovi krom zlotřilého doktora Robotnika postaví také další klasická postava z her – Knuckles. Naopak na Ježkovu stranu se přidává liška Tails. Ti všichni se nám před časem představili v prvním traileru a teď je tu kratší nová upoutávka. Ta se z velké části skládá z již známých záběrů, k těm se připoje pár nových momentů – jmenovitě ten se snowboardem a ten, kde Knuckles superhrdinsky přistává před Sonicem.

Sonic se usadil v Green Hills a chce prokázat, že je má na to stát se skutečným hrdinou. Příležitost dostane, když se vrátí na scénu Doktor Robotnik, tentokrát s novým partnerem, Knucklesem, a hledá smaragd, který má moc tvořit i ničit civilizace. Sonic se spojí s vlastní parťačkou Tails a společně se vydávají najít smaragd dřív, než padne do nesprávných rukou. Ben Schwartz vrací jako Sonic, Jim Carrey jako Robotnik, James Marsden jako Tom, Tika Stumpter jako Maddie, Natasha Rothwell jako Rachel a Adam Pally jako Wade. Knucklese hraje Idris Elba a Tails Colleen O'Shaughnessey. Režíroval Jeff Fowler, scénář napsali Patrick Casey a Josh Miller. Datum české premiéry je stanovené na 7. 4. 2022.

Podklady a foto: Paramount

Galerie: 5

Ježek Sonic 2: Modrý rychlík řádí v novém spotu | Fandíme filmu Ježek Sonic 2: Modrý rychlík řádí v novém spotu | Fandíme filmu Ježek Sonic 2: Modrý rychlík řádí v novém spotu | Fandíme filmu Ježek Sonic 2: Modrý rychlík řádí v novém spotu | Fandíme filmu Ježek Sonic 2: Modrý rychlík řádí v novém spotu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest