Madame Web: Nová hrdinka ze Spider-Manova světa si vybrala představitelku

Madame Web: Nová hrdinka ze Spider-Manova světa si vybrala představitelku | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 2 obrázky
Madame bude oproti komiksům zásadně upravena, možná z ní bude „nový Doctor Strange“.

Zkraje roku probleskla zpráva, že by se připravovaný komiksový snímek Madame Web mohl začít natáčet ještě letos. Zřejmě na tom něco bude, protože aktuálně probíhá casting snímku. Do hlavní role si produkce vyhlédla Dakotu Johnson. Smlouva ještě nebyla podepsaná, ale jednání intenzivně probíhají. Johnson se proslavila trilogií Padesát odstínů šedi, ve snímcích jako Oslněni sluncem, Suspiria nebo Temná dcera potom potvrdila také svoje herecké kvality.

V komiksech je postava vykreslená jako postarší, slepá a paralyzovaná žena, již drží při životě podpůrné zařízení, které vypadá jako pavoučí síť. V komiksech se tedy aktivně nezapojuje do akce, ale využívá svoje jasnovidecké schopnosti k tomu, aby radila aktivním superhrdinům. Nejčastěji Peteru Parkerovi nebo jeho dalším pavoučím kolegům.

Podle informací serveru Deadline by se proto mohl chystaný filmový projekt „vyvinout v něco jiného“. Kvůli jejím schopnostem se na postavu údajně v produkci pohlíží tak trochu jako na „Doctora Strange studia Sony“.

Zdá se tedy, že by studio Sony mohlo látku radikálně přepracovat a pouze se svézt se skutečností, že je volně spojena s populárním Spider-Manem. Studio dlouhodobě usilovalo o to, aby přineslo ženské superhrdinky a projekt vnímá jako důležitý. O hlavní roli se dva měsíce ucházela řada předních hereček, ale někdy před Vánoci se do čela peletonu dostala Johnson a už tam zůstala.

Snímek režíruje S.J. Clarkson (Jessica Jones, The Defenders, Collateral), scénář napsali Matt Sazama a Burk Sharpless (seriál Ztraceni ve vesmíru, filmy Bohové Egypta či Morbius).

Titulní foto je ilustrační: Marvel Comics

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Madame Web: Nová hrdinka ze Spider-Manova světa si vybrala představitelku | Fandíme filmu Madame Web: Nová hrdinka ze Spider-Manova světa si vybrala představitelku | Fandíme filmu Madame Web: Nová hrdinka ze Spider-Manova světa si vybrala představitelku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest