Super Bowl: Jurský svět či marvelovky, nadílka trailerů se blíží

Super Bowl: Jurský svět či marvelovky, nadílka trailerů se blíží | Fandíme filmu
Marvel Studios
Jedna z největších každoročních přehlídka trailerů odhaluje, na co se letos můžeme těšit.

Trailery pro očekávané bijáky jsou obvykle roztroušené po celém roce. V jeden den obvykle dostáváme jednu, maximálně dvě velké ukázky naráz. Liší se to během pár speciálních příležitostí v roce a jednou takovou je i Super Bowl – finále americké fotbalové ligy a nejsledovanější pořad v USA, tedy kolébce Hollywoodu. Kdo chce prodávat, inzeruje během zápasu, na který se koukají desítky až stovky milionů Američanů.

A to navzdory tomu, že jsou spoty stále dražší a dražší. Loni 30 sekund vysílacího času stálo 5,5 milionu dolarů, letos to bude už 6,5 milionu. Když si vezmete, že propagace většího filmu obvykle stojí pár desítek milionů, tak je zakoupení Super Bowl spotu docela zářez do rozpočtu. Ale o vašem filmu se prostě dozví spoustu lidí.

Na jaké spoty se letos můžeme v noci z 13. na 14. února středoevropského času těšit? Prvotní přehled přináší magazín Deadline.

Předpokládá se uvedení spotu pro Jurský svět: Nadvládu. Otázkou v tuhle chvíli je, zda půjde o regulérní upoutávku, nebo o videa, které kombinují dinosaury s olympisjkými hrami, které teď v americké televizi běhají (k přehrání níže). Dále by studio Universal mohlo přinést Mimoně: Padouch přichází a první spot pro Nope, novinku Jordana Peela.

Streamovací služba Peacock uvede nový trailer pro Bel-Air, moderní předělávku seriálu Fresh Princ, jenž proslavil Willa Smithe.

Studio Paramount má vysílat spot pro Ztracené město, dobrodružství s Channingem Tatumem a Sandrou Bullock. Dále má být představen Ježek Sonic 2. A bez šance není také Top Gun: Maverick.

U Disneyho mají šanci na uvedení nové upoutávky Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství, Moon Knight a Rakeťák, nová pixarovka s kosmonautem Buzzem.

Netflix se chystá k uvedení upoutávky pro Projekt Adam, sci-fi novinku s Ryanem Reynoldsem.

Společnost Amazon zřejmě letos bude inzerovat pouze fotbalové zápasy, bohužel žádné filmy nebo seriály.

Studia Warner Bros., Sony a Apple Super Bowl tradičně vynechají, stejně jako Hulu nebo HBO.

Zůstaňte na příjmu, informace se budou potenciálně zpřesňovat, popřípadě některé ukázky mohou být zveřejněny ještě před Super Bowlem, jak se to každoročně stává. Na závěr si pusťte jednu z prvních Super Bowl reklam, v níž Arnold Schwarzenegger jako Zeus prodává BMW.

Foto - Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest