John Wick: Sofie v podání Halle Berry může dostat vlastní film

John Wick: Sofie v podání Halle Berry může dostat vlastní film | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Svět zabijáků se nadále rozrůstá a milovnice psů z Casablanky nechce chybět.

Keanu Reeves už stihl natočit čtyři filmy s Johnem Wickem, kdy ten čtvrtý uvidíme příští rok. Vedle toho vzniká seriál o minulosti Winstona, známého šéfa zabijáckého hotelu Continental a spin-off Ballerina, kde blíže nahlédneme do světa baletek trénovaných k vraždění. Tím ale spin-offy nekončí.

Halle Berry momentálně propaguje katastrofický snímek Moonfall a při rozhovoru pro IGN se jí novinář zeptal, zda se na ni můžeme těšit v Johnu Wickovi 4, po té, co se objevila jako Sofia (manažerka hotelu v Casablance) v Johnu Wickovi 3. Na to herečka odpověděla:

Sofia v příštím Johnu Wickovi nevystupuje. Ale se Sofií by mohl vzniknout…její samostatný film. Takže i když není v Johnu Wickovi, mohla by dělat svoji vlastní věcičku.“

Barry je podobný typ herce jako Keanu Reeves, když se svojí práci snaží dát maximum a navzdory postupujícímu věku (je jí 55, o dva roky méně než Reevesovi) je fantasticky fit. Při natáčení Johna Wicka 3 se při zpracování akčních scén snažila s Keanu maximálně držet krok. Navíc je to charismatická herečka, velká hvězda a diváky její postava v Johnu Wickovi 3 vesměs bavila (zvlášť díky tomu, jak spolupracovala se psy). Pokud by tedy skutečně vznikl samostatný film s její postavou, fanoušky by si nejspíš našel.

Jak to vidíte vy? Lákal by vás spin-off se Sofií?

Foto je ilustrační - Sofia ve filmu John Wick 3

Zdroj: IGN

Galerie: 4

John Wick: Sofie v podání Halle Berry může dostat vlastní film | Fandíme filmu John Wick: Sofie v podání Halle Berry může dostat vlastní film | Fandíme filmu John Wick: Sofie v podání Halle Berry může dostat vlastní film | Fandíme filmu John Wick: Sofie v podání Halle Berry může dostat vlastní film | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest