Asking for It: Dámské mstitelky se pouštějí do všech prasáků světa

Asking for It: Dámské mstitelky se pouštějí do všech prasáků světa | Fandíme filmu
Saba Films
Zobrazit další 3 obrázky
Trailer představuje dámský gang, který osobně likviduje všechny násilníky, i ty, co je podporují.

Už za pár týdnů, konkrétně 4. března, dorazí na VOD nový sociální thriller Asking for It (zhruba „Říkala si o to“). Snímek pojednává o skupině žen, které si říkají Cherry Bombers a berou spravedlnost do vlastních rukou. Dámy se mstí pachatelům znásilnění, zneužívaní a zkorumpovanému systému, který je podporuje.

Protagonistkou snímku je číšnice z maloměsta Joey, která je mezi Cherry Bombers přizvána poté, co je sexuálně napadena. Dámy se společně pustí do obyčejných frajírků z vysoké školy, ale také do nebezpečných členů ultrapravicového hnutí „Muži vpřed“, které jako svůj osobní kult vede nebezpečný šovinistický manipulátor Mark Vanderhill. A aby to neměly dámy příliš jednoduché, po krku jim půjde také místní šerif, který obchoduje s prostitucí.

Joey ztvárnila Kiersey Clemons (Justice League, Sousedi 2), Vanderhilla Ezra Miller (Justice League, Fantastická zvířata). Dále ve snímku vystupují Vanessa Hudgens (Princezna z cukrárny, Spring Breakers), Alexandra Shipp (X-Men,Straight Outta Compton), Radha Mitchell (Silent Hill, Černočerná tma), Gabourey Sidibe (Precious, American Horror Story), Luke Hemsworth (Westworld) nebo David Patrick Kelly (Městečko Twin Peaks, John Wick). Snímek jako svou prvotinu napsal a natočil Eamon O'Rourke.

Podklady a foto: Saban Films

Galerie: 4

Asking for It: Dámské mstitelky se pouštějí do všech prasáků světa | Fandíme filmu Asking for It: Dámské mstitelky se pouštějí do všech prasáků světa | Fandíme filmu Asking for It: Dámské mstitelky se pouštějí do všech prasáků světa | Fandíme filmu Asking for It: Dámské mstitelky se pouštějí do všech prasáků světa | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest