The Desperate Hour: V napínavém thrilleru se matka postaví nebezpečnému střelci

The Desperate Hour: V napínavém thrilleru se matka postaví nebezpečnému střelci | Fandíme filmu
Roadside Attractions
Zobrazit dalších 8 obrázků
Když syna Naomi Watts drží útočník jako rukojmí, ona sama se pouští do záchrany. Je tu trailer.

Trailer představuje novinku The Desperate Hour (Zhruba „Nejčernější hodina“), kde Naomi Watts hraje matku bojující za záchranu svého syna. Ten se stal rukojmím nebezpečného střelce. Zoufalá matka se snaží doběhnout na místo činu a při tom po telefonu dělá co může, aby nějak zlepšila kritickou situaci. Watts je v napínavém žánru zkušená (Mulholland Drive, Kruh, 21 gramů, Hranice života, Východní přísliby, Funny Games USA…) a trailer působí řemeslně slušně.

The Desperate Hour je thriller, který se odvíjí v reálném čase. Jeho hrdinkou je čerstvá vdova Amy, která se za každou cenu snaží vrátit maloměstské životy svojí malé dcery a pubertálního syna do normálu. V momentě, kdy si vyrazí zaběhat do lesa, propadá se městečko do naprostého chaosu, když na školu jejího syna zaútočí střelec. Amy je daleko v hustém lese a pěšky závodí s časem, aby syna zachránila.

Watts je zároveň producentkou filmu, režíroval Phillip Noyce (Úplné bezvětří, Vysoká hra patriotů, Sběratel kostí, Salt). Scénář napsal Chris Sparling (Pohřben zaživa, Greenland: Poslední úkryt, Ďábelská posedlost). Vedle Watts v dalších rolích vystupují Colton Gobbo a Sierra Maltby. Snímek je známý také pod názvem Lakewood a poprvé byl uvedený loni na festivalu v Torontu. Tam si bohužel vysloužil pouze průměrné recenze (prozatímní průměr 4,6 z 10). Kritici vesměs píší, že Naomi Watts se snaží, ale jinak je snímek neoriginální, vývoj událostí často přitažený za vlasy a téma střelby ve škole zpracované dost hyenisticky. Vlastní obrázek si budeme moci udělat 25. února, kdy film dorazí na VOD.

Podklady a foto: Roadside Attractions

Galerie: 9

The Desperate Hour: V napínavém thrilleru se matka postaví nebezpečnému střelci | Fandíme filmu The Desperate Hour: V napínavém thrilleru se matka postaví nebezpečnému střelci | Fandíme filmu The Desperate Hour: V napínavém thrilleru se matka postaví nebezpečnému střelci | Fandíme filmu The Desperate Hour: V napínavém thrilleru se matka postaví nebezpečnému střelci | Fandíme filmu The Desperate Hour: V napínavém thrilleru se matka postaví nebezpečnému střelci | Fandíme filmu The Desperate Hour: V napínavém thrilleru se matka postaví nebezpečnému střelci | Fandíme filmu The Desperate Hour: V napínavém thrilleru se matka postaví nebezpečnému střelci | Fandíme filmu The Desperate Hour: V napínavém thrilleru se matka postaví nebezpečnému střelci | Fandíme filmu The Desperate Hour: V napínavém thrilleru se matka postaví nebezpečnému střelci | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest