Rychle a zběsile 10: Záporákem má být herec ze světa komiksů

Rychle a zběsile 10: Záporákem má být herec ze světa komiksů | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Vin Diesel si vyhlédl výraznou hereckou posilu. Zřejmě půjde o nového záporáka.

Dwayne Johnson sice nedávno znovu zopakoval, že do hlavní série Rychle a zběsile už se nevrátí, avšak značka si pro desátý díl vyhlédla jiného hvězdného představitele velkofilmových svalovců. S produkcí momentálně o podmínkách spolupráce jedná Jason Momoa. Pokud se nestane nic nečekaného a herec smlouvu podepíše, pak by si zřejmě měl zahrát jednoho ze záporáků filmu. Zprávu jako první přinesl server The Hollywood Reporter, reportér serveru Deadline pak dodává, že studio Universal mělo herce pro značku v hledáčku už delší dobu (konkrétně prý pro snímek Hobbs a Shaw), ale pořádně se podařilo domluvit teprve teď.

Momou asi není třeba dlouze představovat. Světu je známý především jako Aquaman. Svoje první větší příležitosti získal díky seriálům Pobřežní hlídka a Hvězdná brána. Skutečně ke hvězdám jej katapultovala Hra o trůny, spolu s níž přišel Barbar Conan, později právě role Aquamana a následně také seriál See nebo Duna.

Krom Momoy mají ve snímku vystupovat Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludarcis, Sung Kang a Charlize Theron. S případným návratem dalších známých tváří se ještě uvidí. Režíruje opět Justin Lin, který je podepsaný pod díly 3-6 a 9. Točit se má letos na jaře, datum premiéry je momentálně ohlášené na 18. května 2023.

Titulní foto je ilustrační - Rychle a zběsile 9

Zdroje: The Hollywood Reporter, Deadline

Galerie: 2

Rychle a zběsile 10: Záporákem má být herec ze světa komiksů | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Záporákem má být herec ze světa komiksů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest