True Things: Ruth Wilson ničí spalující vášeň

True Things: Ruth Wilson ničí spalující vášeň | Fandíme filmu
Picturehouse
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si trailer milostného dramatu, nabitého zničující touhou, erotikou a nezodpovězenými otázkami.

Aktuálně je Ruth Wilson k vidění ve fantasy Jeho temné esence. Dlouhodobě však vystupovala v seriálu Aféra, kde její hrdinka propadá komplikovanému vztahu s ženatým mužem. Teď se Wilson k tématu zničujícího vzplanutí vrací ve snímku True Things (Pravdivé věci).

Herečka ztvárnila ústřední úlohu Kate, která je znuděná svojí jednotvárnou prací v kanceláři a životem proplouvá jak náměsíčná. Všechno změní náhodný sexuální zážitek s charismatickým neznámým mužem. Probuzená Kate se opájí čerstvým poblouzněním, vzrušujícím novým vztahem s tajuplným mužem, k němuž ji to nevysvětlitelně přitahuje. Doufá, že jí dopřeje únik od reality, který tak zoufale potřebuje. Vydává se na emocionálně riskantní pouť, která ji začíná pozvolna spalovat.

Níže si můžete přehrát trailer, který slibuje zážitek balancující na hraně vzrušení a nebezpečí, kdy Wilson zjevně ztvárňuje rozervanou hrdinku, omámenou touhou po nové životní jiskře, i když je zjevné, jak moc tím riskuje. Tajemného cizince ztvárnil Tom Burke (C.B. Strike), snímek napsala a zrežírovala Harry Wootliff (Only You). Scénář napsala společně s Molly Davies, na motivy románu Deborah Kay Davies, který u nás vyšel pod názvem Jaká jsem. Snímek byl poprvé uvedený loni na festivalu v Benátkách, odkud si odnesl vesměs pozitivní recenze, chválící především ústřední hereckou dvojku. V letošním roce bude film postupně uváděn do širší světové distribuce.

Podklady a foto: Picturehouse

Galerie: 4

True Things: Ruth Wilson ničí spalující vášeň | Fandíme filmu True Things: Ruth Wilson ničí spalující vášeň | Fandíme filmu True Things: Ruth Wilson ničí spalující vášeň | Fandíme filmu True Things: Ruth Wilson ničí spalující vášeň | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest