The Black Demon: Další obří žralok bude útočit na lidi

The Black Demon: Další obří žralok bude útočit na lidi | Fandíme filmu
Sony Pictures
Režisér posledního Ramba se pustil do survival thrilleru s velkou vodní potvorou.

Zrovna před pár dny jsme tu měli zprávu o tom, že se Jason Statham vrací před kamery, aby natočil pokračování snímku Meg a opět se utkal s obřím žralokem. Hollywood je žraloky z nějakého důvodu fascinovaný, a když jsou větší, tak o to jsou lepší. Takže pouze „Meg 2“ nestačí, připlout musí také The Black Demon (Černý démon).

Tenhle žraločí snímek se odehrává na ropné plošině, kam vyráží Paul Sturges na rutinní inspekci. Rodinu bere s sebou, aby si na pobřeží užila dovolenou. Pobřežní městečko, které kdysi s manželkou znávali, se však záhadně začalo rozpadat a jeho obyvatelé z něj zcela zmizeli. Rodina tak skončí spolu s Paulem na reznoucí vrtné věži. Z moře se nečekaně noří masivní megalodon známý pouze jako „Černý démon“ a za jeho konstantních útoků musí Paul najít způsob, jak dostat rodinu živou zpátky na pobřeží.

V hlavní roli vystupuje Josh Lucas (Ford v Ferrari, The Forever Purge), dále hrají Fernanda Urrejola, Julio Cesar Cedillo, Jorge A. Jimenez, Héctor Jiménez, Raúl Méndez, Edgar Flores, Venus Ariel a Carlos Solórzano. Snímek točí Adrian Grünberg (Rambo: Poslední krev, Moje letní prázdniny) a napsali Boise Esquerra (Austin Film Festival nominated “Blackwater”) a Carlos Cisco (Star Trek: Discovery). Natáčí se v Dominikánské republice a do konce ledna by filmaři měli mít hotovo.

Foto je ilustrační - Mělčiny

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest