Moonfall: Film jsme ani neviděli a režisér už pomýšlí na pokračování

Moonfall: Film jsme ani neviděli a režisér už pomýšlí na pokračování | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ptáte se, jak se dá navázat na to, když na zeměkouli spadne Měsíc?

Se všemi možnými odklady zůstává Moonfall stále na svém místě v únorovém kalendáři. Těšit se můžeme na klasickou porci oddechové zábavy, u které se otevírají oči dokořán, pusa pro příjem popcornu taktéž a naopak v mozkovně stačí zařadit poloviční výkonnostní stupeň. Kdo miluje velkolepou destrukci, ten by (soudě dle trailerů) nemusel odcházet z akční sci-fi novinky Rolanda Emmericha zklamaný.

Režisér opět potvrdil, že je megaloman, když ještě před premiérou začal mluvit o tom, že dvojce by se vůbec nebránil. V rozhovoru pro ComicBook.com připustil, že všechno samozřejmě závisí na tom, jak si snímek povede v kinech, nicméně jedním dechem dodává, že se mu na něm líbí, že příběh může pokračovat.

Pokud jste viděli trailery, tak si možná říkáte, jak by mohl? Destrukce zřejmě bude opravdu kolosální a srážka Země s Měsícem by v reálu měla kolosální následky. Ne jen kvůli samotnému střetu, ale také kvůli fyzikálnímu vlivu, jaký by na naši planetu měla ztráta její přirozené oběžnice.

S fyzikou si nicméně Emmerich zřejmě hlavu příliš lámat nehodlá a tajuplně dodává, že střet dvou vesmírných těles je jen vedlejší okolnost. To hlavní je, co se skrývá uvnitř Měsíce! Z toho, co naznačily trailery to vypadá, že je Měsíc naplněný jakýmsi mimozemským organismem nebo robotickou entitou. Začne snad lidstvo pronásledovat cizího útočníka, který málem zlikvidoval celou naši civilizaci? Hodlá si tak Emmerich splnit sny, které mu nevyšly, když se nepodařilo natočit Den nezávislosti 3? To jsou v tuhle chvíli poněkud spekulativní otázky. Pojďme si užít (snad) první Moonfall a pak se uvidí.

Dole v galerii na vás čeká ještě sada těch nejnovějších plakátů a níže si můžete přehrát videoklip s pár záběry z filmu.

Ve snímku Moonfall záhadná síla vychýlí Měsíc z jeho oběžné dráhy kolem Země a pošle jej vstříc zničit život, tak jak jej známe. Do nárazu zbývají týdny, svět je na pokraji zkázy a manažerka z NASA a bývalá astronautka Jo Fowler (Halle Berry) je přesvědčená, že ví, jak nás všechny zachránit. Věří jí ale jen jeden astronaut z její minuosti (Patrick Wilson) a příznivec konspiračních teorií K.C. Houseman (John Bradley). Skupina nepravděpodobných hrdinů se vydává na poslední zoufalou misi do vesmíru. Všechny své milované zanechají dole na Zemi, jen aby zjistili, že Měsíc není tím, co jsme si dosud mysleli.

Režíruje Roland Emmerich. V hlavních rolích hrají Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Donald Sutherland nebo Charlie Plummer. Datum české premiéry je stanoveno na 3. února 2022.

Zdroj: ComicBook.com

Galerie: 6

Moonfall: Film jsme ani neviděli a režisér už pomýšlí na pokračování | Fandíme filmu Moonfall: Film jsme ani neviděli a režisér už pomýšlí na pokračování | Fandíme filmu Moonfall: Film jsme ani neviděli a režisér už pomýšlí na pokračování | Fandíme filmu Moonfall: Film jsme ani neviděli a režisér už pomýšlí na pokračování | Fandíme filmu Moonfall: Film jsme ani neviděli a režisér už pomýšlí na pokračování | Fandíme filmu Moonfall: Film jsme ani neviděli a režisér už pomýšlí na pokračování | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest